Δήμητρα Κατσαφάδου: «Το σπίτι που έχω νοικιάσει το έχω παραχωρήσει σε μια κοπέλα χημειοθεραπευόμενη, μένω στο καταφύγιο ζώων»

Δήμητρα Κατσαφάδου: Άλλη μια πράξη ανθρωπιάς της

Μπορεί να μην αναδεικνύει όσο θα έπρεπε τις φιλανθρωπικές της δράσεις, ωστόσο η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα.

Για την περιπέτεια με το μαγαζί της στο Περιστέρι αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Το σπίτι που έχω νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας, που είναι ένα πολύ ωραίο σπίτι, το έχω παραχωρήσει σε μια κοπέλα χημειοθεραπευόμενη που γνώρισα στην εκδήλωση του Make a Wish. Και τώρα μένω στο καταφύγιο ζώων μαζί με τα 160 σκυλιά που συντηρώ της φίλης μου και τα δικά μου 24.

Περισσότερες δηλώσεις από την Δήμητρα Κατσαφάδου

Μου έσπασαν δύο φορές το μαγαζί του Περιστερίου, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, έπαθα την κρίση πανικού γιατί είμαι λίγο καταθληπτικός ασθενής. Ταυτοποιήσαμε τον έναν δράστη και είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Κλείνοντας, η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε: «Ρε αδερφέ, εγώ δεν θα βρω έναν άντρα; Δεν θα βρω έναν σύντροφο; Και μου λέει ο αδερφός μου “δεν υπάρχει κάποιος να σε αντέξει”, με την καλή έννοια».

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης