Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Άρχισα ψυχοθεραπεία όταν οι “Απαράδεκτοι” έκαναν επιτυχία για να μπορέσω να το διαχειριστώ»

by Τόνια Τζαφέρη

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Μίλησε ανοιχτά για τα πιο προσωπικά της ζητήματα

Η γνωστή ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει μέσα από κωμικούς της ρόλους και μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου, έκανε τις δικές της αποκαλύψεις σε πρόσφατη συνέντευξη της όπου μίλησε ανοιχτά για δικά της προσωπικά ζητήματα.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Άρχισα ψυχοθεραπεία όταν οι “Απαράδεκτοι” έκαναν επιτυχία για να μπορέσω να το διαχειριστώ»

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι Απαράδεκτοι πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”, δήλωσε η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας Δήμητρα Παπαδοπούλου.

“Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα”, δήλωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Μιλώντας στον Αντ1 και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ανέφερε πως έκανε ψυχοθεραπεία για να διαχειριστεί την επιτυχία της. Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου» είπε αρχικά και συνέχισε: «Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Άρχισα ψυχοθεραπεία όταν οι “Απαράδεκτοι” έκαναν επιτυχία για να μπορέσω να το διαχειριστώ»

Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική». Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως: «Οι “Απαράδεκτοι” δεν μπορούν να επιστρέψουν καθώς αυτά τα πράγματα είναι άπαξ, είναι μοναδικά». Σχετικά με την ομάδα που συμμετείχε στη σειρά αυτή, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε:

«Είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα που έχει τύχει να δουλέψω ever». Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον γάμο. Όπως είπε, ο μπαμπάς της δεν είχε ποτέ τον καημό να τη δει να ντύνεται νύφη και αυτό της εντυπώθηκε μέσα στο υποσυνείδητό της. … 

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν