Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Τούνη είναι ο πιο εργατικός άνθρωπος, ξυπνάει 6μιση το πρωί και δουλεύει»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι νέες του δηλώσεις για την σύντροφο του

Την συμπαράσταση του αλλά και το γεγονός πως θέλει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και να την στηρίζει δείχνει για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προς την σύντροφο του, Ιωάννα Τούνη.

Το γνωστό μοντέλο και η ξανθιά επιχειρηματίας και Influencer είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες και οι δυο τους μοιάζουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, ενώ υπερασπίστηκε τη σύντροφό του σχετικά την πολυσυζητημένη ανάρτησή της για τους Παξούς.

«Είναι πολύ εργατικός άνθρωπος. Ξυπνάει στις 6.30 το πρωί και δουλεύει. Πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό. Σίγουρα έχει ένα θετικό. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητη. Δε σκέφτεται πολλά από αυτά που λέει. Είναι και η ηλικία.

Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει ότι έχουμε μια μικρή καλοκαιρινή σεζόν. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης.

Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown. Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη