Δημήτρης Μπάσης: «Δεν θεωρώ ότι η τραπ είναι μουσική»

Δημήτρης Μπάσης: Όσα δήλωσε σε αποκαλυπτική του συνέντευξη

Ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί πλέον να μην εμφανίζεται συχνά μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα, ωστόσο όταν το κάνει είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την οικογένειά του, την τραπ, ενώ αποκάλυψε και την «προειδοποίηση» που είχε λάβει από τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Τον Δημήτρη Μπάση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμόγελα και πάλι», ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, την τραπ μουσική, ενώ αναφέρθηκε και στην «προειδοποίηση», που είχε λάβει από τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Αν θέλεις να βγάλεις στη φόρα την προσωπική σου ζωή είναι πολύ εύκολο. Εγώ θέλω να απασχολώ τα μέσα όταν έχω κάτι να πω», σχολίασε ο αγαπητός καλλιτέχνης, απαντώντας στο πώς έχει καταφέρει, να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπάση για την οικογένεια του

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Έχω μια σύζυγο που κρατάει το σπίτι και τα παιδιά. Μέσα από την οικογένεια έχω βρει την ισορροπία μου. Μου αρέσει που είμαι αγορομπαμπάς σε δύο αγόρια. Εάν κάποιος από τους γιους μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αν δεν έχει ταλέντο θα τον αποθαρρύνω. Το τραγούδι είναι ένας χώρος πια, που πρωταγωνιστεί περισσότερο η εικόνα και μετά η ουσία», τόνισε σχετικά με την οικογένειά του.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του και σχολιάζοντας τη μουσική που ακούνε οι νέοι σήμερα, ο Δημήτρης Μπάσης ανέφερε: «Δε θεωρώ ότι είναι μουσική η τραπ και δεν ξέρω και πόσο επικίνδυνα είναι τα μηνύματα που περνάει αυτό το είδος στους έφηβους. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Θέλει προσοχή».

Απαντώντας, ωστόσο, στο αν θα συνεργαζόταν με κάποιον τράπερ, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν είμαι ρατσιστής με τη μουσική. Αν ακούσω κάτι που νομίζω ότι μου ταιριάζει, γιατί όχι. Στη μουσική για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο ο στίχος». «Χάρηκα για την επιτυχία που έκανε το τραγούδι μας με το Χρήστο Μάστορα. Από την άλλη, το απολαύσαμε από τον καναπέ μας γιατί έγινε στην πρώτη καραντίνα», συνέχισε.

«Δεν είμαι τόσο φαν των talent shows, δεν απορρίπτω την ιδέα να πήγαινα για κριτής, εξαρτάται από την παρέα», απάντησε σχετικά με το αν θα εκτελούσε χρέη κριτή σε talent show.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Δημήτρη Μπάση: “Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία με τους Ψίθυρους Καρδιάς”

«Η ζωή μου άλλαξε από τη μέρα στην άλλη. Είναι εύκολο να καβαλήσεις το καλάμι. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση, εκεί που δε σε ξέρει κανείς, συζητούν όλοι για σένα. Δε θα ξεχάσω ποτέ το Χρήστο Νικολόπουλο που μου έλεγε “Μπασάκι, τώρα ξεκινούν τα δύσκολα”», παραδέχτηκε ο ίδιος σχετικά με τη μεγάλη του επιτυχία στους «Ψίθυρους Καρδιάς.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ και το μεγαλύτερο συγνώμη τα οφείλω στα παιδιά μου. Η πρώτη καραντίνα με έκανε να νιώσω ευτυχισμένος, βρεθήκαμε πιο πολύ με την οικογένειά μου, κάναμε απλά πράγματα», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Μπάσης.

Related posts

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό: Η τεράστια ομοιότητα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον πατέρα του

Ευχάριστα νέα για τον Στέλιο Ρόκκο: Κέρδισε τη μάχη μετά το έμφραγμα που έπαθε – «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά»

Περήφανος πατέρας ο Θάνος Καλλίρης: Mας συστήνει για πρώτη φορά τα παιδιά του κι η ομοιότητα είναι μεγάλη

Δύσκολες στιγμές για τον Στέλιο Ρόκκο: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Γεωργιάννα Νταλάρα: Η μονάκριβη κόρη του Γιώργου Νταλάρα, ο γάμος κρυφά από τους γονείς της και η δουλειά που κάνει

Ξανθιά και κούκλα σαν μοντέλο: Η «άγνωστη» σύζυγος του Χρήστου Μενιδιάτη, τα 24 χρόνια μιας μεγάλης σχέσης και τα τρία παιδιά

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογείται: «Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση»

Λίγοι το γνωρίζουν: Η άγνωστη μεγάλη μάχη του Χρήστου Μάστορα με την λευχαιμία

Ο Νίκος Βουρλιώτης ξεσπάει: «Όλοι κατηγορούν την τραπ και δεν έχει κατηγορήσει κανείς την κοινωνία που την εμπνέει»