Δημήτρης Κοργιαλάς: Τα βρόντηξε όλα και έφυγε για πάντα από την Αθήνα

by Εύα Ζαχαριάδη

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του τραγουδιστή

Ο γνωστός τραγουδιστής, Δημήτρης Κοργιαλάς, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για όλα στην Ελένη Μουστάκη και στην κάμερα του “Ηappy Day”. Ο τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που εγκατέλειψε την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στη Ναύπακτο.

Επίσης αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια, τον γιο του Θανάση, που ζει μαζί του και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του σχέδια, ο μουσικός υπογράμμισε “γράφω τρεις δίσκους, οι δυο στην Αμερική ο ένας στη Γερμανία και αυτά που θα κάνω εδώ. Για κάποιο λόγο με γουστάρουν κάποιοι παραγωγοί έξω και δουλεύει, δουλεύει πολύ καλά… Μένω μόνιμα στη Ναύπακτο. Ακόμα στην Ελλάδα δεν παίρνουμε τα λεφτά που μας πρέπουν από το εξωτερικό, από εδώ δεν έχω πάρει τίποτα”.

Δημήτρης Κοργιαλάς: Τα βρόντηξε όλα και έφυγε για πάντα από την Αθήνα

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλάει για το παιδί του που μεγαλώνει καλύτερα στην επαρχία

Σχετικά με την καραντίνα και τον γιο του, Θανάση, ο Δημήτρης Κοργιαλάς επεσήμανε “μέσα στην καραντίνα πάχυνα. Στο προηγούμενο lockdown είχα λιώσει, τώρα με τον Θανασάκη που μαγειρεύω συνέχεια και δοκιμάζω έχω πάρει, μάλλον τρώω περισσότερο εγώ από εκείνον. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά, όπως και το δικό μου αγαπημένο. Είναι πλέον 4 ετών και δυο μηνών. Τον έχω συνέχεια στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει πιο σωστά θεωρώ στην επαρχία”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, σημείωσε “το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς, κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι. Έχει τον εγωισμό του άντρας. Η γυναίκα θέλει να έχει τα λεφτά της και την δουλειά της και καλά κάνει, να έχει και τη δουλειά της και τα παιδιά της και την οικογένεια, αλλά αυτό φέρνει μια δυσκολία. Οπότε άστο αυτό το θέμα, μια χαρά είμαι”.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν