Δημήτρης Λαγούτης: Σε ποιον μοιάζει ο 18χρονος γιος του Πέτρου Λαγούτη και της Μυρτώς Αλικάκη

Δημήτρης Λαγούτης: Φωτογραφίες του γιου των Λαγούτη και Αλικάκη

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, στη σειρά που αγαπήθηκε από ανθρώπους όλων των ηλικιών, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι κοινό μυστικό πως το φανατικό κοινό των χιλιάδων θαυμαστών από τη Μυρτώ Αλικάκη, παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, αυτό το πράττουν, είτε με όσα προβάλλονται στην τηλεόραση, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μυρτώ Αλικάκη αρέσκεται να δημοσιεύει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού έχουν να κάνουν με διάφορα φαγητά που μαγειρεύει, η ίδια. Από εκεί και πέρα, οι φωτογραφίες της Μυρτούς Αλικάκη, δεν περιορίζονται εκεί. Αυτό, διότι δημοσιεύει παράλληλα και φωτογραφίες, οι οποιές αφορούν τα παιδιά της.

Πρόκειται για τα παιδιά που είχε αποκτήσει, η ίδια, με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Πέτρο Λαγούτη. Μάλιστα, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη έχουν πάρει διαζύγιο πριν από πολλά χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν τους επηρεάζει τη σχέση που έχουν χτίσει οι δυο τους, μετά το χωρισμό τους και η οποία είναι άψογη.

Τα δύο παιδιά της Μυρτούς είναι ο Γιώργος και ο Δημήτρης. Ο πρώτος βρίσκεται στην ηλικία των 13 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 17 χρόνων. Η Μυρτώ Αλικάκη φροντίζει να μιλά πάντοτε, με τα καλύτερα λόγια για τα παιδιά της. Θέλει πάντοτε να τους ευχαριστεί και είναι αλήθεια ότι πολλές φορές έχει μαγερέψει για τα παιδιά της , αλλά και ρο φιλικό τους περιβάλλον.

Τα δύο παιδιά έχουν πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς τους. Όμως, ο Δημήτρης μοιάζει περισσότερο στον πατέρα του, Πέτρο Λαγούτη.

Φωτογραφίες του Δημήτρη Λαγούτη

Related posts

«Πατέρα, θα ταφείς εκεί που ήθελες»: «Τσακίζουν κόκαλα» τα λόγια της κόρης του Νίκου Ξανθόπουλου

Τηλεοπτικό ντεμπούτο στη μαγειρική για τον αδελφό του Βαλάντη: Στο MasterChef ο Παναγιώτης Αυγενικός εντυπωσίασε τους κριτές και μπήκε στο σπίτι

«Χάθηκε» ολοκληρωτικά από την Ελλάδα, μετακόμισε στην Ολλανδία και έγινε σερβιτόρα: Τα άλλαξε όλα η Μικαέλα Φωτιάδη μετά το GNTM

Πέτρος Λαγούτης: Το επάγγελμα των γονιών του, ο έρωτας με τη Μυρτώ Αλικάκη, οι 2 γιοι και η απεξάρτηση από τον τζόγο

Πέτρος Λαγούτης: Η εξάρτηση από τον τζόγο, η οικονομική καταστροφή και τα λάθη που παραλίγο να του καταστρέψουν τη ζωή

Λαγούτης – Αλικάκη: Ο γιος τους, Δημήτρης Λαγούτης, έγινε 17 ετών και είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Οι γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου μεγάλωσαν και είναι ίδιοι με τον πατέρα τους

Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός στον τζόγο, η οικονομική καταστροφή, ο πάτος και η σωτηρία

Μυρτώ Αλικάκη: «Είμαι άθρησκη ίσως και άθεη»