Δημήτρης Λαγούτης: Σε ποιον μοιάζει ο 18χρονος γιος του Πέτρου Λαγούτη και της Μυρτώς Αλικάκη

Δημήτρης Λαγούτης: Φωτογραφίες του γιου των Λαγούτη και Αλικάκη

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, στη σειρά που αγαπήθηκε από ανθρώπους όλων των ηλικιών, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι κοινό μυστικό πως το φανατικό κοινό των χιλιάδων θαυμαστών από τη Μυρτώ Αλικάκη, παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, αυτό το πράττουν, είτε με όσα προβάλλονται στην τηλεόραση, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μυρτώ Αλικάκη αρέσκεται να δημοσιεύει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού έχουν να κάνουν με διάφορα φαγητά που μαγειρεύει, η ίδια. Από εκεί και πέρα, οι φωτογραφίες της Μυρτούς Αλικάκη, δεν περιορίζονται εκεί. Αυτό, διότι δημοσιεύει παράλληλα και φωτογραφίες, οι οποιές αφορούν τα παιδιά της.

Πρόκειται για τα παιδιά που είχε αποκτήσει, η ίδια, με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Πέτρο Λαγούτη. Μάλιστα, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη έχουν πάρει διαζύγιο πριν από πολλά χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν τους επηρεάζει τη σχέση που έχουν χτίσει οι δυο τους, μετά το χωρισμό τους και η οποία είναι άψογη.

Τα δύο παιδιά της Μυρτούς είναι ο Γιώργος και ο Δημήτρης. Ο πρώτος βρίσκεται στην ηλικία των 13 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 17 χρόνων. Η Μυρτώ Αλικάκη φροντίζει να μιλά πάντοτε, με τα καλύτερα λόγια για τα παιδιά της. Θέλει πάντοτε να τους ευχαριστεί και είναι αλήθεια ότι πολλές φορές έχει μαγερέψει για τα παιδιά της , αλλά και ρο φιλικό τους περιβάλλον.

Τα δύο παιδιά έχουν πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς τους. Όμως, ο Δημήτρης μοιάζει περισσότερο στον πατέρα του, Πέτρο Λαγούτη.

Φωτογραφίες του Δημήτρη Λαγούτη

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη