Διονύσης Παπανδρέου: Οι 8 άγνωστες πληροφορίες για τον τηλεοπτικό Φίλιππο, η συμμετοχή στην « Γη της Ελιάς» και η κρυφή σχέση

Διονύσης Παπανδρέου: Οι άγνωστες πληροφορίες για τον ηθοποιό

Ο Διονύσης Παπανδρέου παίζει τον Φίλιπο στην δημοφιλή σειρά «Η Γη της Ελιάς». Για πρώτη φορά έκανε την τηλεοπτική του εμφάνιση με την συμμετοχή του σε αυτή την σειρά και έχει κάνει το κοινό να τον θαυμάζει για το ταλέντο στην υποκριτική.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς έχει ξεχωρίσει ήδη για το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση. Αν λέγαμε πως περνά εύκολα απαρατήρητος, θα λέγαμε ψέματα!

Η κρυφή σχέση του με τη «Βασιλική» (Ιφιγένεια Τζόλα) έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι δε χορταίνουν να βλέπουν σκηνές με το ερωτευμένο ζευγαράκι της Μάνης.

Αν ανήκεις στο fan club του Διονύση Παπανδρέου και αναρωτιέσαι από πού κατάγεται, πόσο χρόνων είναι, ποια είναι η σχέση του με την υποκριτική και πολλά άλλα, εδώ θα πάρεις απάντηση για όλα!

Οι 8 άγνωστες πληροφορίες για τον Διονύση Παπανδρέου

  • Ο Διονύσης Παπανδρέου γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1999.
  • Είναι 22 ετών.
  • Ανήκει στο ζώδιο του Παρθένου.
  • Το ύψος του είναι 1,78 μ.
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, από όπου είναι και η καταγωγή του.
  • Η σχέση του με την υποκριτική ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, όταν συμμετείχε σε μια μικρού μήκους ταινία.
  • Αργότερα πήγε στις οντισιόν για τις «8 Λέξεις», ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου ήρθε τώρα.
  • Σπουδάζει στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η λεκτική βία που δέχτηκε σε μικρότερη ηλικία

Πριν μερικούς μήνες ο Διονύσης Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται στη δημοφιλή σειρά, στη σχέση του με τον δημιουργό της, Αντρέα Γεωργίου, αλλά και στη λεκτική βία που είχε δεχτεί παλαιότερα.

«Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου λίγο πιο σκληρό από τον Φίλιππο στη “Γη της Ελιάς”», είπε αρχικά ο 22χρονος ηθοποιός, ενώ αμέσως μετά αποκάλυψε: «Είχα πάει στο κάστινγκ για την προηγουμένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου. Δεν με πήραν και μου τηλεφώνησε τώρα».

Related posts

Δακρυσμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κóπnκε η μıσń μου ζωń, αuτó που έκαναν στον πατέρα μου θα το πλnpώσouν»

Έρχεται η εντυπωσιακή Ροζ πανσέληνος του Απριλίου – Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Διάσημη παρουσιάστρια στη θέση του Γιώργου Αυτιά – Έκλεισε και η Φαίη Σκορδά