Διονύσης Σχοινάς: «Χωρίσαμε με την Καίτη γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν με “έναν πιτσιρικά που ήταν με τη Γαρμπή”»

by Εύα Ζαχαριάδη

Διονύσης Σχοινάς: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς. Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην εκπομπή, ο τραγουδιστής πριν πιάσει το μικρόφωνο, έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή και την σχέση που έχει με το παιδί του.

Με την τραγουδίστρια ο έρωτάς τους καίει ασίγαστα εδώ και 26 χρόνια. «Δεν μαλώνουμε πια.Με το που πάει να σηκωθεί η φωνή εγώ σηκώνομαι και φεύγω» είπε.

Και πάνω σε αυτό το σημείο έδωσε πάσα ο Γιώργος Λιάγκας για το βίντεο με την τηλεοπτική πρόταση γάμου που είχε κάνει ο τραγουδιστής στην αγαπημένη του το 1996 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Διονύσης Σχοινάς: «Χωρίσαμε με την Καίτη γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν με “έναν πιτσιρικά που ήταν με τη Γαρμπή”»

Η αποκάλυψη του Διονύση Σχοινά για την Γαρμπή και η σχέση με το παιδί του

«Από τη στιγμή που βρεθήκαμε ξέραμε ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Αν μου πει η Καίτη ότι χωρίσουμε θα πέσει πολύ γέλιο στο σπίτι, θα γελάει όλη η Νέα Ερυθραία. Είχα πει στον Λάμπη Λιβιεράτο ότι εγώ θα παντρευτώ την Καίτη, αυτή είναι η γυναίκα που βλέπω στα όνειρά μου» ανέφερε.

Παρ΄όλα αυτά χώρισαν κάποια στιγμή επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον σάλο στα μίντια με τον «πιτσιρικά που τα είχε με τη Γαρμπή».

«Χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν με έναν πιτσιρικά που ήταν με τη Γαρμπή. Τρόμαξα και δεν της έδειχνα αυτό που έπρεπε να της δείξω, δεν της έδειχνα την αγάπη μου».

Τι είπε για τον γιο του και την τεράστια αδυναμία που του έχει;

Δείτε το παρακάτω video:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν