Διπλή ανατροπή στο Deal, στάθηκε τυχερός ο τραπεζίτης: Χτύπαγαν το κεφάλι τους στον τοίχο οι παίκτες

by Εύα Ζαχαριάδη

Deal: Δύο φορές που οι παίκτες τράβαγαν τα μαλλιά τους

Στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι Deal δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό απ’ όταν ο τραπεζίτης βγαίνει κερδισμένος από τον παίκτη. Πως καταφέρνει όμως ο τραπεζίτης να βγαίνει κερδισμένος; Οι παρακάτω δύο περιπτώσεις θα σας λύσουν την απορία.

Στο ίδιο… έργο θεατές, βρέθηκαν όσοι παρακολούθησαν το Deal, την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς η κατάληξη που είχε το παιχνίδι για δύο παίκτες την Τρίτη και την Τετάρτη ήταν ακριβώς η ίδια.

Πρώτος ήταν ο Γιάννης, ο οποίος έβγαλε νωρίς τις 60.000, όμως όσο περνούσε κατάφερνε να κρατήσει μέσα τις 40.000, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μείνει με 1, 250, 7.500, και 10.000. Στην πρόταση του τραπεζίτη για 6.500 απάντησε αρνητικά.

Διπλή ανατροπή στο Deal, στάθηκε τυχερός ο τραπεζίτης: Χτύπαγαν το κεφάλι τους στον τοίχο οι παίκτες

Όταν όμως στη συνέχεια, έμεινε με το 1 ευρώ, τις 7.500 και τις 40.000, απάντησε θετικά στην προσφορά των 10.000, καθώς όπως είπε αυτός ήταν ο στόχος του. Μόνο που δεν ήξερε οτι το κουτί που είχε ήταν αυτό που κρύβονταν οι 40.000.

Deal: Η Σοφία που έχασε 30.000 ευρώ από τα χέρια της

Κάτι ανάλογο έγινε και την επόμενη μέρα με την Σοφία, η οποία πήγε στο παιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου προκειμένου να βοηθήσει την αδελφή της να ανοίξει μία επιχείρηση. Μόνο που στην δική της περίπτωση, όταν κλήθηκε να πάρει την μεγάλη απόφαση, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα…

Και αυτό γιατί είχε μείνει με 20, 250 και 40.000 ευρώ. Σκέφτηκε δηλαδή πως αν δεν ήταν κίτρινο αυτό που θα είχε, θα έπεφτε αρκετά και έτσι δέχθηκε τις 9.500 του τραπεζίτη, με αποτέλεσμα να τραβάει τα… μαλλιά της στο τέλος.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν