Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτηση στήριξης για τον ήρωα Θοδωρή Ιακωβίδη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο “Greek Freak” πόσταρε τη φωτογραφία του δακρυσμένου Ιακωβίδη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με το ξέσπασμά του Θοδωρή Ιακωβίδη μετά το τέλος του αγώνα στην άρση βαρών. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συγκίνησε τους πάντες. Πέρα από την δημόσια συγγνώμη του Πύρρου Δήμα προς τον αθλητή. Σειρά πήρε ο MVP των τελικών του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο “Greek Freak” πόσταρε τη φωτογραφία του δακρυσμένου Ιακωβίδη και πρόσθεσε μία καρδιά και μια προσευχή για τον Θοδωρή Ιακωβίδη. Ο οποίος και εξήγησε τις δυσκολίες που τον αναγκάζουν να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του στην άρση βαρών.

Τα οικονομικά προβλήματα , καθώς και οι τραυματισμοί του, οι οποίοι δεν είχαν φροντιστεί όπως θα έπρεπε. Καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: « Είναι πολύ λυπητερό, να ντρέπεσαι να πας στον φυσικοθεραπευτή σου. Γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάσταση σου».

Φανερά πιεσμένος, κουρασμένος και στεναχωρημένος έκανε από καρδιάς τις δηλώσεις του, οι οποίες τελικά ενδέχεται να του αλλάξουν την ζωή. Αφού όπως φαίνεται, όταν με το καλό γυρίσει στην Ελλάδα θα έχει την οικονομική στήριξη που κάθε αθλητής χρειάζεται. Και ευχόμαστε να έχει και τις κατάλληλες υποδομές, προκειμένου να προπονηθεί όπως πρέπει.

Μετά τις αναρτήσεις όπως αυτή του Γιάννη, έρχεται η ελπίδα

Η εικόνα αυτή λοιπόν του πρωταθλητή της άρσης βαρών με τα βουρκωμένα μάτια, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά  συγκίνησε όλους τους Έλληνες. Διάσημους και μη. Και μας γέμισε θυμό και απογοήτευση για το γεγονός πως το κράτος, δεν βοηθά ούτε στο ελάχιστο αθλητές και νέα παιδιά με βλέψεις και όνειρα για τους Ολυμπιακούς.

Ήδη αρκετοί είναι οι χορηγοί που επικοινώνησαν μαζί με τον αθλητή της Άρσης Βαρών. Και ζήτησαν συνάντηση όταν με το καλό επιστρέψει στην Αθήνα.

Πλέον μετά από τις κινήσεις αυτές, είναι πολύ πιθανό ο Θοδωρής Ιακωβίδης να αλλάξει την απόφαση του. Να συνεχίσει για το Τόκιο, αρκεί να καλυφθεί στα ζητήματα που έθεσε.

Related posts

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 31χρονο αστυνομικό που καταπλακώθnκε σήμερα στον Πειραιά