«Δολοφόνοι του Άλκη, η κατάρα μας να πέσει πάνω στα κεφάλια σας»: Ξεσπά η Κούλα Αρμουτίδου η μαμά της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

Κούλα Αρμουτίδου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του 19χρονου Άλκη

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τραγικότητα και την φρίκη των όσων έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης στην Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, όπου ο τοις 19 ετών Άλκης έχασε την ζωή του αφού ξυλοκοπήθηκε βάναυσα.

Η Κούλα Αρμουτίδου, η μαμά της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, με ανάρτησή της στο Facebook στέκεται στο πλευρό της μαμάς του μόλις 19 χρονών Άλκη που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο άδοξα και της στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στήριξης για όσα καλείται να ζήσει στον τελευταίο αποχαιρετισμό του παιδιού.

Η μαμά της Ελένης έχει βιώσει από πρώτο χέρι τον πόνο να χάνει μια μητέρα το παιδί της και όσα γράφει στην Μελίνα, μαμά του Άλκη, ραγίζουν καρδιές.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κούλας Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Αχ! Μελίνα μου. Είμαστε κι εμείς συντετριμμένοι με τη δολοφονία του παιδιού σου. Από την ώρα που συνέβη, κι εγώ και ο Γιάννης, είμαστε σε διαρκή αναστάτωση. Πονάμε μαζί σας. Λυπόμαστε από αυτήν την άνανδρη, άδικη επίθεση στο παιδί σου, που έφερε το τέλος της νιότης.

Ακόμα ένα Άνθος της ζωής έφυγε. Ένας νέος άνθρωπος που , πριν προλάβει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, αποφάσισαν κάποιοι ψευτονταήδες – μισαλλόδοξοι – αιμοσταγείς να βάλουν μια ταφόπετρα σ’ αυτόν τον Ανθό της Νιότης.

Είθε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε να υπάρχετε. Γιατί ζωή δεν υπάρχει.

Ξαφνικά σε ρίχνουν στα τάρταρα και δεν θα μπορέσεις ποτέ να ανέβεις ψηλά για να αντικρίσεις τον Ήλιο και την ελπίδα.

Ξαφνικά σε ρίχνουν σ’ έναν μαύρο ωκεανό και κάνεις χιλιάδες προσπάθειες να ανέβεις αλλά συνεχώς βουλιάζεις, βουλιάζεις και ποτέ δε θα μπορείς ελεύθερα να κολυμπάς, να επιπλέεις – Μελίνα μου (τεμέτερον Σιμέλα), χαροκαμένη μάνα, κλάψε το παιδάκι σου, αγκάλιασέ το, φίλησέ το, νανούρισέ το, πες του ό,τι δεν πρόλαβες να του πεις κι αποχαιρέτησέ το.

Σε λίγες ώρες θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. Ρούφηξε τα πάντα από τη μορφή του αδικοχαμένου παιδιού σου και σφήνωσέ τα, αποτύπωσέ τα σε όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σου.

“Από τώρα και στο εξής θα τον κουβαλάς τον Άλκη σου μέσα στην ψυχούλα σου και στην καρδούλα σου”, Κούλα Αρμουτίδου

Τα παιδιά μας είναι κομμάτια της ψυχής μας και της καρδιάς μας. Θα τα φυλάμε καλά και δεν θα επιτρέψουμε να τα ξανασκοτώσουν άνανδρα χέρια που θέρισαν με το δρεπάνι τα όμορφα νιάτα.

Δολοφόνοι του Άλκη, η κατάρα μας να πέσει πάνω στα κεφάλια σας. Ο άδικος χαμός αυτού του αγοριού να γίνει ο εφιάλτης σας. Μαυροντύσατε μια οικογένεια που δεν σας έφταιξε σε τίποτα.

Αγουρόπον μικρόν,
Καλόν Παράδεισον να έχς!

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας