Δώρα Χρυσικού: «Δεν ήθελα να κρύβομαι- Έχω τελειώσει τις χημειοθεραπείες, έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου»

by Εύα Ζαχαριάδη

Δώρα Χρυσικού: Η συγκλονιστική δήλωση για την μάχη με τον καρκίνο

Η γνωστή ηθοποιός, Δώρα Χρυσικού, έδωσε συνέντευξη στο Τύπος TV και μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να ανοιχτεί για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Δώρα Χρυσικού: «Δεν ήθελα να κρύβομαι- Έχω τελειώσει τις χημειοθεραπείες, έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου»

«Δεν ήθελα να κρύβομαι με τον καρκίνο, ούτε να χρεωθούν οι συνεργάτες μου ότι φορούσα μαντίλι» δηλώνει η Δώρα Χρυσικού

«Πρωτίστως, ήθελα να δώσω δύναμη και στις υπόλοιπες γυναίκες. Ήταν όμως, και ένας δικός μου τρόπος προς την ίαση και την αποδοχή, ήταν ένας τρόπος να αποδεχτώ την εικόνα μου. Είμαι ένας άνθρωπος καθαρός, δεν θα ήθελα να είμαι κρυψίνος. Δεν ήθελα να κρύβομαι.

Ήθελα να τιμήσω τους συνεργάτες μου και να μην χρεωθούν πράγματα που αφορούν την εμφάνισή μου, όπως το γεγονός ότι φορούσα μαντίλι. Κυρίως όμως ήθελα να δώσω ένα μήνυμα ότι μου έχει συμβεί αυτό αλλά συνεχίζω να ζω και να είμαι στις επάλξεις. Έχω πάρει πολλή αγάπη, έχω δώσε αγάπη, μιλάω με τις γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο και μου λένε ότι τους έχω δώσει δύναμη και ασφάλεια!», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχει ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες της και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

«Έχω τελειώσει πια με τις χημειοθεραπείες και είμαι καλά. Έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου», είπε η ηθοποιός της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo