Δούκισσα Νομικού: Ο ερχομός των παιδιών της, η επιθυμία για 3ο παιδί και ο λόγος που τηλεφωνεί συχνά στην Ολυμπία Χοψονίδου

Δούκισσα Νομικού: Όλα όσα αποκάλυψε στο «The 2night Show»

Στο «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούητογλου, βρέθηκε καλεσμένη η Ελληνίδα καλλονή Δούκισσα Νομικού, η οποία αποκάλυψε την επιθυμία της να αποκτήσει τρίτο παιδί, ενώ μάλιστα σχολίασε και τον λόγο για τον οποίο συχνά πυκνά βρίσκεται στα τηλέφωνα με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Πιο συγκεκριμένα, το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έγγαμο βίο, για το κατά πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η μητρότητα, για την αφοσίωση στην οικογένειά της, για την απόκτηση τρίτου παιδιού και τον λόγο που τηλεφωνεί συχνά στην Ολυμπία Χοψονίδου.

«Θα ήθελα τρίτο παιδάκι. Μέσα μου παλεύω. Είναι αλήθεια πως τηλεφωνώ στην Ολυμπία Χοψονίδου και της λέω πως την πλησιάζω. Το βρίσκω συγκλονιστικά υπέροχο αλλά πάρα πολύ δύσκολο. Ένα τρίτο παιδάκι σίγουρα θα ολοκλήρωνε τη δική μας ευτυχία. Εκεί που λέω πως το θέλω άμεσα και πάμε για το τρίτο, λέω όχι, να πάρω το χρόνο μου.

Αλλά θέλω να ξαναζήσω τη στιγμή του τοκετού. Θέλω να το ξαναζήσω αυτό το θαύμα. Ήταν οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να το ξαναζήσω. Αλλά σε λίγα χρόνια, γιατί τώρα αρχίζω και παίρνω τα πάνω μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη της Δούκισσας Νομικού

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή