Δούκισσα Νομικού: Το γνωστό μοντέλο δείχνει τα μάτια της που έχουν διαφορετικό χρώμα

Δούκισσα Νομικού: Το ένα πράσινο και το άλλο γαλάζιο

Ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα στα μάτια έχει το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, κάτι το οποίο ήταν αρκετά πιο εμφανές και έντονο κατα την παιδική της ηλικία όπου το χρώμα στα μάτια της ήταν διαφορετικό.

Η 35χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού, μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και αναφέρθηκε σε ένα «ελάττωμα» που έχει στο προσώπό της.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία της η Δούκισσα Νομικού φαίνεται να έχει δύο διαφορετικά χρώματα ματιών, με το ένα να είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για την “ιδιαιτερότητα της”

Έπειτα από ερωτήσεις που δέχτηκε για τα μάτια της, η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, ανεβάζοντας σε insta story το παρακάτω:

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο το άλλο μπλε… μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Κάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν. Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω πως ό,τι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας. Το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας, μην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό ανάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη