Δουλειά στην Μύκονο: Δίνουν 1.000 ευρώ το μήνα για babysitting σκύλου

by Τόνια Τζαφέρη

Μύκονος: Εκτός του μισθού προσφέρεται διαμονή, διατροφή, αυτοκίνητο-βενζίνη και ασφάλιση 

Το νησί των ανέμων έχει πλέον αποκτήσει διεθνής φήμη η οποία προσελκύει άτομα από ολόκληρο τον πλανήτη, με άλλες οικονομικές δυνατότητες από αυτές που κυριαρχούν στην χώρα, διαμορφώνοντας διαφορετικά τα όσα ισχύουν στο νησί. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και τα θετικά.

Τα τρελά και παλαβά στο νησί της υπερβολής κρύβονται στα ψιλά γράμματα των αγγελιών που αναρτώνται στο διαδίκτυο. Οι μισές αγγελίες αφορούν σε εύρεση στέγης αφού αρκετοί εργαζόμενοι στη Μύκονο δεν έχουν καταφέρει να βρουν διαμονή σε λογικές τιμές.

Η αγγελία με τις παροχές για babysitting σκύλου στην Μύκονο

Δουλειά στην Μύκονο: Δίνουν 1.000 ευρώ το μήνα για babysitting σκύλου

Οι άλλες μισές έχουν να κάνουν με τουριστικες επιχειρήσεις που αδυνατούν να βρουν υπαλλήλους για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Υπάρχουν όμως και κάποιες αγγελίες που είναι… «αληθινός χρυσός» ειδικά για εκείνους που επιθυμούν να εργαστούν σε χαλαρούς ρυθμούς, με έναν ικανοποιητικό μισθό κι όλα τα έξοδα πληρωμένα, συνδυαζοντας αυτό που λέμε «business and pleasure». Κι όταν αναφερόμαστε σε business, μην φανταστείτε κάτι που απαιτεί ειδικές γνώσεις αλλά απλά πράγματα όπως εξωτερικές δουλειές, δηλαδή τα ψώνια από τη λαϊκή του νησιού κλπ.

Παράδειγμα η αγγελία που αναρτήθηκε χθες το πρωί και αφορούσε σε… φύλαξη σκύλου. Ο μεσάζοντας που ανήρτησε την αγγελία για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του σκύλου, ανέφερε ότι ζητείται γυναίκα έως 45 ετών για φύλαξη σκύλου ως εσωτερική με δίπλωμα αυτοκινήτου για κάποιες εξωτερικές εργασίες και ότι παρέχετε διαμονή, διατροφή, αυτοκίνητο-βενζίνη, ασφάλιση και υψηλός μισθός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μισθός ήταν 1.000 ευρώ «καθαρά» και η υποψήφια… babysitter για το συμπαθές τετράποδο βρέθηκε μέσα σε χρόνο μηδέν από τη στιγμή που ανέβηκε η αγγελία.

Δουλειά στην Μύκονο: Δίνουν 1.000 ευρώ το μήνα για babysitting σκύλου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν