Δυο ξένοι στο Survivor All Star: Χωρισμένοι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος – H πρώτη κοινή φωτό από το αεροδρόμιο

Survivor All Star: Η πρώτη φωτογραφία της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Σήμερα αναχώρησαν οι παίκτες για το Survivor All Star και σε λίγα 24 ωρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το πρώτο γύρισμα.Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν τόσο σε αγωνιστικό όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης το 2017 και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι.

Εδώ και καιρό, όμως, έχουν φουντώσει οι φήμες περί χωρισμού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν εμφανίζονται πλέον μαζί. Ακόμη, δεν ανεβάζουν κοινές στιγμές τους στο instagram, στο οποίο είναι αμφότεροι ιδιαίτερα ενεργοί.

Η δημοσιογράφος και ο γυμναστής αναχώρησαν για τον Άγιο Δομήνικο. Στην κοινή φωτογραφία τους είναι και οι δύο ευδιάθετοι και έτοιμοι για την περιπέτεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Θυμίζουμε ότι το Survivor θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου. Ο ΣΚΑΪ έχει ανακοινώσει όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σειρά με την οποία θα μπουν.

Δείτε τη φωτογραφία της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ