Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ναυπλιώτου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός με οξύ κοιλιακό άλγος

Μαρία Ναυπλιώτου: Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram

H Μαρία Ναυπλιώτου όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με οξύ κοιλιακό άλγος και υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης χολής.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1969 και ασχολείται κυρίως με το θέατρο. Φυσικά έχει συμμετάσχει τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Εκπέμπει λάμψη, φινέτσα, ποιότητα. Η ηθοποιός που άφησε το μπαλέτο για να στραφεί στο θέατρο, είναι πολλά παραπάνω. Ίσως γιατί στην εξωτερική της όψη καθρεφτίζεται ο εσωτερικός της κόσμος. Δυστυχώς σήμερα είχαμε μια άσχημη είδηση σχετικά με το πρόβλημα υγείας της αγαπημένης ηθοποιού.

Η ηθοποιός μας το έκανε γνωστό από το κρεβάτι του πόνου, καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου νοσοκομείο, και την δείχνει στο κρεβάτι και φανερά καταβεβλημένη.

Η ηθοποιός είπε στο σχετικό βίντεο: «Καλημέρα σας. Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής.

Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια. Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύει πως “The show must go on”, σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι, γιατί ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Μαρία Ναυπλιώτου

Το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Εμείς να ευχηθούμε από μεριάς μας στη Μαρία Ναυπλιώτου γρήγορη ανάρρωση και να είναι σύντομα και πάλι στην σκηνή

Related posts

Πυρ και μανία ο Καλλιάνος: Βγήκε στην τηλεόραση και τα είπε έξω από τα δόντια – «Το καλό παιδί τελείωσε»

Τον έπιασαν οι κάμερες, πήρε φόρα και πήδηξε: Η τραγική ιστορία του 34χρονου Αντώνη που αυτοκτόνησε στον Λευκό Πύργο

Ο κακός χαμóς σήμερα με την Θεοφανία Παπαθωμά και όσα είπε για την αφρικανική σκόνη