Δύσκολες ώρες για την χήρα του Γιώργου Τράγκα: Μετακομίζει μόνιμα στο Μαϊάμι

by Newsroom i-diakopes.gr
Δύσκολες ώρες για την χήρα του Γιώργου Τράγκα: Μετακομίζει μόνιμα στο Μαϊάμι

Δύσκολες ώρες για την χήρα του Γιώργου Τράγκα: Η μετακόμιση στην υπερπολυτελή κατοικία

Η σύζυγος του δημοσιογράφου, Γιώργου Τράγκα, πήρε την απόφαση να ζήσει στο εξωτερικό από εδώ και στο εξής. Πιο συγκεκριμένα, μετακομίζει στο Μαϊάμι σε μια υπερπολυτελή κατοικία που είχε αγοράσει ο Γιώργος Τράγκας.

Η 45χρονη Μαρία Καρρά, μετά το θάνατο του αγαπημένου της, προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη δυσάρεστη αλλαγή που επήλθε στη ζωή της και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το powergame.gr, έχοντας πολλές επιλογές για την τοποθεσία που μπορούσε να μείνει (λόγω των ακινήτων που διέθετε ο εκδότης και δημοσιογράφος), κατέληξε να ζήσει το Μαϊάμι.

Εκεί, τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, κατόπιν δικής της επιθυμίας.

Η μετακόμιση στο Μαϊάμι και το σεβαστό ποσό που θα λάβει η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Δύσκολες ώρες για την χήρα του Γιώργου Τράγκα: Μετακομίζει μόνιμα στο Μαϊάμι

Παράλληλα βέβαια θα λάβει και ένα αξιοσέβαστο ποσό σε μετρητά αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, βάσει της διαθήκης του άνδρα της.

Με τον Γιώργο Τράγκα είχαν παντρευτεί… τρεις φορές. Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στις 30 Ιουλίου 2019 στο YouTube, «δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά. Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. «Παπάς» ο «Έλβις Πρίσλεϊ» (καθώς ήταν ένας ο οποίος είχε ντυθεί Έλβις). Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του.

Όσο για το «παρανυφάκι» δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ (σ.σ. το σκυλάκι του). Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό…Άγρα της Έδεσσας (που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια, τουλάχιστον γι αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!».

4 ζώδια που είναι πιθανό να γίνουν Eκατoμμupιouxoι μέχρι το 2030

Ξεχάστε το αεροπλάνο: Το «μεγα-μετρό» φέρνει την Ευρώπη στις ράγες – Σύνδεση της Αθήνας με 40 πόλεις

Ο εκατομμυριούχος επέστρεψε στο σπίτι απροσδόκητα… και η συγκλονιστική του ανακάλυψη σχετικά με την κόρη του και τη νέα υπάλληλο τα άλλαξε όλα

Θα είναι BOMBA: Έτοιμη να το ανακοινώσει η Άννα Βίσση

Έγινε γνωστό πριν από λίγο! Nεκpoς ξαφvικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε σειρές που όλοι αγαπήσαμε…

Προτεινόμενα