Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη – Μπαίνει στο χειρουργείο

by Newsroom i-diakopes.gr
Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη – Μπαίνει στο χειρουργείο

«Εχω αγχωθεί, είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο» δήλωσε η Ιωάννα Τούνη, η οποία επρόκειτο να κάνει δύο επεμβάσεις.
Μέσα από κάποια βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τουνη αποκάλυψε ότι πρόκειται να κάνει δύο επεμβάσεις. Η ίδια ανέφερε πως θέλει να κάνει ανόρθωση στήθους και να «ξαναφτιάξει» τη μύτη της, στην οποία είχε κάνει πλαστική επέμβαση πριν από εννιά χρόνια.

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη – Μπαίνει στο χειρουργείο

Ιδανικά η ίδια ήθελε να προβεί στις επεμβάσεις ταυτόχρονα, ωστόσο ο γιατρός την ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. «Σκεφτόμουν αν θα κάνω ανόρθωση ή αυξητική και ακόμα το σκέφτομαι. Σκέφτηκα αφού θα “φάω” τη νάρκωση μήπως να κάνω και τη μύτη μου. Με ενοχλεί ο χόνδρος, το ρουθουνάκι που είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό» είπε, αρχικά, η ίδια.

Δείτε το βίντεο

«Ισως θυμάστε ότι πριν από εννιά χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο, λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Εκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ» προσθέτει σε νέο βίντεο.

«Εχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα» υπογράμμισε σε άλλο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.

Προτεινόμενα