Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Γιατί βρέθηκε εκτός εκπομπής ο παρουσιαστής και τα νεότερα για την υγεία του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την υγεία του παρουσιαστή

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε για άλλη μια φορά εκτός της εκπομπής «Super Κατερίνα». Το κλίμα τις τελευταίες ημέρες είναι τεταμένο και η ένταση προς το πρόσωπο του παρουσιαστή διάχυτη, μετά τις τελευταίες του δηλώσεις για τη σχέση που διατηρούσε με την Όλγα Τρέμη.

Σύμφωνα με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα, ο συνεργάτης της αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και για αυτό τον λόγο δεν θα βρίσκεται μαζί τους στο πλατό.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα. Τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε στο πλατό. Δόξα τω Θεώ έχει μια αδιαθεσία αλλά όλα είναι καλά» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού και παρέμεινε για μερικές ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος μετά τις δηλώσεις του για την Όλγα Τρέμη και τη σχέση τους.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση που διατηρούσε με την Όλγα Τρέμη

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας