Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Κανάκη: Μαύρη μέρα για τον παρουσιαστή, η σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook

Αντώνης Κανάκης: Όσα είπε για την δυσάρεστη είδηση

Ένα πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη έχασε από την ζωή ο γνωστός παρουσιαστής, θέλοντας να μοιραστεί δημόσια την λύπη και τον θρήνο του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Βολωνάκη. Ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση, μετά την γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης πως έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Βολωνάκης.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση σκόρπισε «θλίψη» στον δημοσιογραφικό χώρο με τον Αντώνη Κανάκη να προχωρά σε μια ανάρτηση.

Όσα δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης για την απώλεια

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής στην ανάρτησή του ανέφερε: «31 χρόνια πριν, από το 1991 έως το 1995 ήμουν στην ΕΡΤ 3, με μουσικές εκπομπές και βέβαια με το αγαπημένο ‘‘Comfuzio’’. Εκεί γνώρισα, συνεργάστηκα και εκτίμησα τον Νίκο Βολωνάκη. Σήμερα τα ξημερώματα ‘‘έφυγε’’. Ένιωσα απλά την ανάγκη να εκφράσω τη λύπη μου για την απώλεια αυτού του ευγενικού και πολιτισμένου ανθρώπου».

Να αναφέρουμε πως ο Νίκος Βολωνάκης εργάστηκε στις εφημερίδες Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Το Βήμα και Τα Νέα, ενώ το 1982 άρχισε η δημοσιογραφική διαδρομή του στην ΕΡΤ, η οποία κυριάρχησε στην επαγγελματική ταυτότητά του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή του Νίκου Βολωνάκη στη δραστηριότητα της ΕΣΗΕΜ-Θ ήταν πολυετής και πολύπλευρη.

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί