Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη: «6 μέρες στη ΜΕΘ. Χτύπησε στο αναπνευστικό. Δύσκολες ώρες»

Γιώργος Παπαδάκης: Θετικός στον κορωνοϊό ο παρουσιαστής

Παραμένει θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Παπαδάκης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Δυστυχώς, ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 6 ημέρες.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή του. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype και όπως είπε, πέρασε πολύ δύσκολα ενώ για 6 ολόκληρες μέρες παρέμεινε στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κοροναϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες».

Γιώργος Παπαδάκης: Όσα δήλωσε στην εκπομπή ο παρουσιαστής

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα