Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τσαλίκη: «Αντίο, θα μας λείψεις» έγραψε συγκινώντας ολόκληρο το Instagram

Γιώργος Τσαλίκης: Δείτε τη δημοσίευση για τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο

Ο Γιώργος Τσαλίκης με μία ανάρτησή του γνωστοποίησε τον θάνατο του αγαπημένου του σκύλου. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε τον φίλο του με μια συγκινητική δημοσίευση στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του τετράποδου φίλου του ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους πως δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

«Αντίο καλόψυχο γιγαντάκι μου. Τζίμπο μου. Θα μας λείψεις», έγραψε στη λεζάντα ο Γιώργος Τσαλίκης.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, σχολιάζοντας την φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τσαλίκη: «Αντίο, θα μας λείψεις» έγραψε συγκινώντας ολόκληρο το Instagram

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον σκύλο του

Η απώλεια του προηγούμενου σκύλου του Γιώργου Τσαλίκη το 2014

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τσαλίκης έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα, ενώ το 2014 έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του Τζότζο έπειτα από φόλα που του έριξαν.

«Δυστυχώς υπάρχουν φορές που η ζωή μας δείχνει το σκληρό, το πολύ σκληρό της πρόσωπο. Χάσαμε τον Γιώργο μας πριν μερικά χρόνια. Παρόλη τη θλίψη και τον αβάσταχτο πόνο μας συνεχίσαμε. Αλλά έχει κι άλλους πόνους αυτή η ζωή δυστυχώς. Φέτος το καλοκαίρι ζήσαμε την πικρή στιγμή να αποχαιρετίσουμε πρόωρα και άδικα το αγαπημένο μας σκυλάκι.

Το Τζοτζούλη μας. Έγινε εδώ και κάποιες μέρες αλλά δεν ήμουν έτοιμος να μοιραστώ τη θλίψη μου μαζί σας. Πονέσαμε και πονάμε πολύ. Ήταν μέλος της οικογένειάς μας, αδελφάκι για τα παιδιά μας, και για μένα και τη Δώρα ένα μωρό που δεν μεγάλωνε ποτέ. Το πιο καλόψυχο ψυχάκι. Φιλική οικογένεια τον πρόσεχε τις ημέρες που λείπαμε και το σκυλάκι μας έφαγε φόλα στη βόλτα του, φόλα από αυτές που ασυνείδητοι κακοποιοί αφήνουν στους δρόμους για να σκοτώσουν αθώες ψυχούλες και να γεμίσουν με πόνο αυτούς που αγαπάνε τα ζώα γενικά αλλά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτούς που αγαπάνε το κατοικίδιό τους.

Η ζωή θα συνεχιστεί μοιραία, με την παντοτινή έλλειψη ενός υπέροχου πλάσματος που μόνο αγάπη έδινε. Θέλω αυτοί που σκοτώνουν τα ζώα να βρουν τον ίδιο φρικτό θάνατο. Να πληρώσουν. Τζότζο μου θα σ’ αγαπάω για πάντα. Όταν σε έχασα πήγα μετά από 3 ώρες στη δουλειά μου. Πήγα να διασκεδάσω τον κόσμο χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα. Τώρα λοιπόν συνεχίζω δυνατά. Έτσι πρέπει! Όμως είσαι ένα κομμάτι μου. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Μου λείπεις τόσο πολύ. Μας λείπεις τόσο πολύ. Αντίο καλό μου πλασματάκι».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo