Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Έγιναν γνωστά τα κακά μαντάτα για τον παρουσιαστή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δυσάρεστες οι εξελίξεις

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση revenge porn αλλά και την καταδίκη του περνάει δύσκολες στιγμές. Η κοινή γνώμη είναι εξοργισμένη με τον πρώην παρουσιαστή και αυτό φαίνεται και από το μαγαζί του στην Αλόννησο.

Με ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ έχει καταδικαστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για την δημοσίευση διαδίκτυο μερικών βίντεο με προσωπικές τους στιγμές χωρίς την έγκρισή της.

Μάλιστα, εις βάρος του υπάρχουν ακόμη δύο ανάλογες καταγγελίες και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα μετά το συμβάν έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει στην Αλόννησο, όπου διατηρεί εκεί και την δική του επιχείρηση.

Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, μετά το σκάνδαλο, η τοπική κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη και όπως επιβεβαιώνουν και μερικές φωτογραφίες της Espresso, το μπαρ του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι άδειο, με τον ίδιο περνάει δύσκολες οικονομικές στιγμές.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εξοργισμένο το νησί με τον παρουσιαστή

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρώην παρουσιαστής φαίνεται πως δε έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι οι κάτοικοι του νησιού του έχουν γυρίσει την πλάτη και αντιθέτως είναι όλο αγκαλιές και φιλιά με τη σύζυγό του.

Φωτογραφίες από το άδειο μπαρ του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο

Εξοργισμένο το νησί με τον Παναγιωτόπουλο

Όπως έχει γίνει καιρό γνωστό η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου έχει γυρίσει την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την πολύκροτη υπόθεση και την εμπλοκή του με τα revenge porn video με τα οποία εκβίαζε την πρώην σύντροφό του. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στην Αλόννησο το Πάσχα μαζί με τη σύζυγο με τη μητέρα του θεωρώντας ότι θα βρει ηρεμία στο νησί όπου διατηρεί επιχείρηση μπαρ τα τελευταία χρόνια.

Η εμφάνιση του αυτή, όπως και πιθανές μελλοντικές εμφανίσεις του, μόνο χαρά δεν προξένησαν στους κατοίκους της Αλοννήσου, αφού και στις 16/6, κάτοικος του νησιού και κοντινό πρόσωπο των ιδιοκτητών του μπαρ που νοικιάζει παραχώρησε δηλώσεις σε πρωινή εκπομπή στις οποίες έδωσε και λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του μαγαζιού αλλά και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί προς το πρόσωπό του, διαμηνύοντάς του να μην πατήσει στο νησί, γιατί δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Και σα να μην έφτανε η δήλωση της κατοίκου, αυτή τη φορά ,όπως τόνισε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη, η τοπική κοινωνία του νησιού ήταν ξεκάθαρη απέναντί του, δηλώνοντας πως είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, στο νησί τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με συνθήματα που τον καλούσαν να φύγει από την Αλόννησο.

Related posts

Δύσκολες στιγμές για διάσημη δημοσιογράφο: Αναγνώρισε τον εαυτό της στα «ροζ βίντεο» του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Στάθη είσαι ανεπιθύμητος στο νησί»: Συνθήματα εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου στους δρόμους της Αλοννήσου

Κακά τα μαντάτα για το μαγαζί του: Σε άσχημη κατάσταση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μόνο ο ίδιος και η σύζυγος του στο μπαρ του

Άσχημη εξέλιξη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Δυσάρεστα τα νέα για τον παρουσιαστή

Στάθης Παναγιώτοπουλος: Μετά τα όσα συνέβησαν ούτε γάτα δεν πατάει στο μαγαζί του στην Σκιάθο

Πολύ σκούρα τα πράγματα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Αλόννησο..

Σε άσχημη κατάσταση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ρημάζει το μαγαζί στην Αλόννησο και το αμάξι του παρατημένο στο λιμάνι

Αλόννησος: Εικόνες από τα 22 νεογέννητα φωκάκια στα σπήλαια του νησιού

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε σήμερα από το δικαστήριο