Δύσκολες στιγμές για τον Γρηγόρη Μπάκα: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο – Το μήνυμά του για την υγεία του

Γρηγόρης Μπάκας: Ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 στο νοσοκομείο

Ο Γρηγόρης Μπάκας περνάει δύσκολες στιγμές καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη σύμφωνα με την ανακοινώση του ίδιου του δημοσιογράφου.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του σήμερα (8/3) στο Instagram χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο για την καρδιά του ενώ συμβούλευσε τους χρήστες να σταματήσουν το τσιγάρο.

Ο Γρηγόρης Μπάκας βρισκόταν στο αεροδρόμιο όταν ένιωσε ένα ανησυχητικό κάψιμο τόσο στο πίσω μέρος του σώματός του όσο και μπροστά.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε μαζί του και μίλησε για όσα του συνέβησαν ενώ πρώτο του μέλημα ήταν να ευχαριστήσει όλους εκείνους που ήταν κοντά του εκείνη τη στιγμή και τον βοήθησαν. Από την οπερατέρ Δάφνη Ματζουράνη έως και τους γιατρούς τόσο του αεροδρομίου όσο και του νοσοκομείου!

Ο Γρηγόρης Μπάκας στο Instagram για τη περιπέτεια της υγείας του

«Σας ευχαριστώ μέσα από την “καινούργια μου καρδιά”. Όλα πήγαν τέλεια. Αν δεν ήταν η Δαφνούλα μου και η τέρψη, όλα θα ήταν διαφορετικά. Συνεχίζουμε και παιδιά αμάν, διώξτε την τοξικότητα, χαλαρώστε και χαμογελάτε. Και κόψτε το τσιγάρο, καλή δύναμη», έγραψε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί