«Έχασα τον καλύτερό μου φίλο! Τον άνθρωπό μου»: Τσακίζει κόκκαλα η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου

Είναι η πρώτη φορά που η σύζυγός του σπάει την σιωπή της

Έφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο από την ζωή σε ηλικία 79 ετών, αφήνοντας πίσω του μια οικογένεια και μια σύζυγο που τον αγαπούσαν πολύ.

Η σύζυγός του, έναν χρόνο μετά βρίσκει το κουράγιο και σπάει την σιωπή της μιλώντας για την απώλεια του Πουλόπουλου:

 «Ο Γιάννης για μένα ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Κάναμε τα πάντα μαζί. Μαζί όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας. Κάναμε ένα πολύ σπουδαίο παιδί, την Άντα, και φυσικά τα όνειρά μας ήταν κοινά. Έχασα τον καλύτερό μου φίλο. Τον άνθρωπό μου.

Ο Γιάννης όσο περνάνε τα χρόνια θα μας λείπει περισσότερο. Τι να πρωτοθυμηθώ από εκείνον! Εγώ τον έβλεπα και ως σύζυγος, αλλά και ως θαυμάστρια. Μου λείπει η παρέα του. Ήταν ο άνθρωπος που μπορούσες να μιλάς για ώρες μαζί του και να σου δίνει κουράγιο για να συνεχίσεις με περισσότερη πίστη όσα κάνεις. Ο Γιάννης ήταν το φως και η δύναμη».

Η κατάθεση ψυχής της Καίτης Γκρέι για την απώλεια του Γιάννη Πουλόπουλου

Συγκλονιστικά ήταν και τα λόγια της Καίτης Γκρέϋ, η οποία μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου της φίλου, Γιάννη Πουλόπουλου και με τα λόγια της κατάφερε να συγκλονίσει μιας και ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα καταφέρει να το ξεπεράσει.

«Δεν ξέρω αν μπορέσω να ξεπεράσω τον χαμό του Γιάννη. Είναι για μένα μια μαχαιριά. Θρηνώ γι’ αυτόν τον καλλιτέχνη…» παραδέχτηκε η ίδια στην Espresso και συνέχισε μιλώντας για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια: «Το πιο γλυκό πλάσμα της πίστας.

Ο πιο μελωδικός τραγουδιστής. Ευτύχησα να δουλέψω μαζί του, και στα πρώτα του βήματα στο κέντρο Ξημερώματα και στη Νεράιδα. Τραγουδούσε και σ’ έπιανε ρίγος. Τόσο σεμνό παιδί, τόσο σπουδαίος άνθρωπος δεν θα ξαναπεράσει από το καλλιτεχνικό στερέωμα».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας για τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Στην αρχή, όταν πρωτοβγήκε, έλεγε τραγούδια του Καζαντζίδη. Ήταν η εποχή εκείνη που γινόταν χαμός με τα τραγούδια του Στέλιου και όλοι ήθελαν να του μοιάσουν.

Όμως η φωνή του Γιάννη ήταν πολύ ξεχωριστή, πολύ μελωδική. Σαν να άκουγες έναν άγγελο να τραγουδάει. Έφυγε από το ρεπερτόριο Καζαντζίδη και ο Γιάννης σιγά σιγά βρήκε τον δρόμο που του ταίριαζε κι έγινε ο μέγας Γιάννης Πουλόπουλος. Σε όλες μας τις συνεργασίες ήταν άψογος. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κακή κουβέντα.

Σεβόταν απόλυτα τον παλαιότερο συνάδελφο και ήταν φίλος και άνθρωπος στις χαρές και τις λύπες. Όταν τραγουδούσα στο Ποσειδώνιο, πόσες φορές ήρθε να μ’ ακούσει ούτε κι εγώ θυμάμαι. Μου έλεγε πάντα: “Για μένα ήσουν η καλύτερη συνεργασία μου”».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη