«Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά – Ξαφνικά έμεινα χωρίς μαλλιά»: Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά – Ξαφνικά έμεινα χωρίς μαλλιά»

Στην εκπομπή DOT βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης την Κυριακή και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός έκανε αναφορά και στον Πέτρο Φιλιππίδη και την σχέση που είχαν, ενώ εξομολογήθηκε πως θα ήθελε οι άνθρωποι να θυμούνται κάτι καλό για αυτόν όταν φύγει από τη ζωή.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτειά του με τον καρκίνο «το να κάνω ότι δεν μου συμβαίνει κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο στην εμφάνιση μου, δηλαδή ξαφνικά έμεινα χωρίς μαλλιά, πόσο να κρύβομαι; Πόσο κρύβω το πρόβλημα μου; Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά, δεν μπορώ να ανταποκριθώ 100%, οι δυνάμεις μου δεν είναι μεγάλες… Φαντάζομαι ότι όλοι κάποια στιγμή μια δυσκολία θα αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Μπορεί μικρότερη μπορεί μεγαλύτερη, αλλά γιατί να την κρύβουμε και να την κρατάμε για εμάς;

Και το λέω εγώ αυτό που το έκρυψα στην αρχή. Στην αρχή δεν το επικοινώνησα. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να το κάνω. Στα τελειώματα των χημιοθεραπειών ήταν που το είπα στους δικούς μου και το επικοινώνησα».

Για τη συμπεριφορά του απέναντι στους ανθρώπους, ο Αντίνοος Αλμπάνης επεσήμανε «νομίζω ότι έχω αλλάξει απέναντι στους ανθρώπους. Και γω έχω υπάρξει κακό παιδί στη ζωή μου. Δεν έχω υπάρξει ευγενικός με όλους, δεν έχω υπάρξει δίκαιος με όλους, δεν έχω υπάρξει ειλικρινής με όλους και έχω πληγώσει ανθρώπους αλλά έχω κάνει μια διαδρομή και αυτό που με αφορά πια είναι, όταν θα φύγω από τη ζωή, να θυμούνται κάτι καλό. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν τελείωσα τις θεραπείες για τον καρκίνο. Δεν την είχα καθόλου στο μυαλό μου».

«Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά – Ξαφνικά έμεινα χωρίς μαλλιά»: Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης

Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν