«Έχω ένα αυτοάνοσο που δεν ξέρουμε πως λέγεται» – Σοκάρει η Κατερίνα Παπουτσάκη για το πρόβλημα υγείας της

Κατερίνα Παπουτσάκη: Όσα δήλωσε για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε με το κοινό της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και μάλιστα πρόκειται για αυτοάνοσο νόσημα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί και ακόμα δεν ξέρει πώς λέγεται.

Όπως υπογράμμισε η πρωταγωνίστρια της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” «έχω ανασφάλειες αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό, σε βαθμό ανεκτό. Γενικά είμαι καλά, νιώθω καλά με εμένα… Κάνω ψυχοθεραπεία γιατί γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δε ξέρω να βάζω όρια στους άλλους. Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δε ξέρουμε πως λέγεται. Είναι ένα περίεργο αυτοάνοσο».

Σχετικά με τον ρόλο της ως μαμά, η Κατερίνα Παπουτσάκη επεσήμανε «δεν είμαι ακριβώς παραδοσιακή μαμά

Σχετικά με τον ρόλο της ως μαμά, η Κατερίνα Παπουτσάκη επεσήμανε «δεν είμαι ακριβώς παραδοσιακή μαμά. Έχω στοιχεία παραδοσιακής μαμάς. Δε ξέρω τι είναι παραδοσιακή μαμά ακριβώς. Είμαι αφοσιωμένη μαμά. Η παρουσία μου θέλω να είναι έντονη και ουσιαστική. Ο μεγάλος ξέρει τι δουλειά κάνει η μαμά, ο μικρός σιγά σιγά καταλαβαίνει. Ο μεγάλος μου κάνει και κριτική».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα