«Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες»: «Καταπέλτης» η Ελένη Χατζίδου για Τούνη – Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για τα σχόλια που δέχτηκε το ζευγάρι

Η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου στην εκπομπή Breakfast@Star αναφέρθηκαν στα σχόλια που δέχτηκαν για την φωτογράφιση με το μωρό τους στα χιόνια.

Αφορμή για τα σχόλια στάθηκε μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά το νεογέννητο μωρό τους, έξω στο χιόνι και μάλιστα, τα σχόλια ήταν τέτοια, που τον «ανάγκασαν» να απαντήσει.

Η Ελένη Χατζίδου υπογράμμισε «καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους. Και καλά πρέπει να κάτσεις μέσα 40 μέρες. Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα σε ποιον μήνα μπορείς να κάνεις γυμναστική, πότε πρέπει να σταματήσεις να θηλάζεις και αν πρέπει να θηλάσεις, πότε πρέπει να σαραντήσεις και γιατί βγήκες…».

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στα αρνητικά σχόλια για την Ιωάννα Τούνη

Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου επεσήμανε «άλλο να σχολιάσουν και άλλο να σε κατακρίνουν. Εγώ μπαίνω και στη θέση του Δημήτρη, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με έρευνα από επιστήμονα. Κάτι έπρεπε να πει».

Η Μαίρη Αργυριάδου, με τη σειρά της, σημείωσε «συμφωνώ απόλυτα με τον Σταύρο, που λέει ότι δεν χρειάζεται να απαντάς σε όλα αυτά, αλλά από την άλλη τους καταλαβαίνω. Έρχεσαι σε κάποια φάση ως εδώ και λες: ε φτάνει πια, εγώ είμαι η μάνα και θα κάνω ό,τι θέλω».

«Είναι δημόσια πρόσωπα. Το θέμα είναι πώς λες κάτι. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια ήταν άσχημα και αρνητικά. Ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

https://www.youtube.com/shorts/SFysl-_Bpz8

Related posts

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα αρνητικά σχόλια: «Λένε πως είμαι τυχερή και όλα μου έχουν έρθει εύκολα»

«Αποκλείουμε την παιδική αρθρίτιδα»: Η Ελένη Χατζίδου για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μικρής Μελίτας

Στιγμές αγωνίας για την Ιωάννα Τούνη: Τη δάγκωσε ο σκύλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και πήγε στο νοσοκομείο

“Εγώ το έκανα, τι θα μου κάνεις;”: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το περιστατικό που τον εξόργισε

«Να δούμε γιατί πονάει τόσο»: Στιγμές αγωνίας για την κόρη της Ελένης Χατζίδου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων της

“Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία”: Η νέα ζωή της Ιωάννας Τούνη με τον νεογέννητο γιο της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

“Να δούμε γιατί πονάει τόσο”: Η Ελένη Χατζίδου ανήσυχη για τη κόρη της, ο φόβος για αρθρίτιδα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα»: Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τουνη για τη μητέρα της με τον πρώτο υπέρηχο του γιου της

«Έτρωγα 3 πράγματα κάθε πρωί»: Το πρωινό της Ιωάννας Τούνη, έτσι έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης σε 4 μήνες με γυμναστική