Έχουν ξεφύγει τα πράγματα: Σπίτι 10 τετραγωνικών νοικιάζεται για 120 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

by Τόνια Τζαφέρη

Θεσσαλονίκη: Στον Θεό οι τιμές για τα ενοίκια

Αντιδράσεις και απορία έχει προκαλέσει η αγγελία στην Θεσσαλονίκη με ένα σπίτι 10 τετραγωνικών να νοικιάζεται για 120 ευρώ!

Η δυστοπική κατάσταση, που βιώνουν όσοι ζούν στο νοίκι, έχει πλέον εκτροχιαστεί, μετά και την τρομακτική άνοδο των τιμών, που έφερε το ανεξέλεγκτο AIRBNB. Τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει συζήτηση μια αγγελία για διαμέρισμα 10 τετραγωνικών μέτρων στην Θεσσαλονίκη, στην τιμή των 120 ευρώ τον μήνα.

Έχουν ξεφύγει τα πράγματα: Σπίτι 10 τετραγωνικών νοικιάζεται για 120 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η αγγελία για το σπίτι στην Θεσσαλονίκη

Μεσιτική αμοιβή 150 ευρώ. ειναι ένα μικρό στουντιο 10 τμ. μονο για ένα .υπνο. 200 ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ – ΡΕΥΜΑ – ΝΕΡΟ – ΚΟΙΝΟΧΡΙΣΤΑ. Ενοικιάζεται μερικώς ανακαινισμένο Studio 10τ.μ. σε 1ο υπερυψωμένο όροφο με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1980, βαμμένο και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση B , δάπεδα από πλακάκι.

Είναι ιδανικό για εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 120€

Τα σχόλια του κόσμου, αφορούν το προσφερόμενο πακέτο, ενώ εντύπωση προκάλεσε η ιδιαίτερη εσωτερική διαμόρφωση. Πάντως, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια αγγελία, η οποία βοηθά να αντιληφθούν όλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια πολίτες στο ζήτημα της στέγης.

Σε μια περίοδο που πολλοί ζουν με τα 500 ευρώ της αναστολής και πολλοί με λιγότερα, όπως καταλαβαίνει κανείς μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα, για όσους είναι ενοικιαστές.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo