Ευχάριστα νέα για τον Στέλιο Ρόκκο: Κέρδισε τη μάχη μετά το έμφραγμα που έπαθε – «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά»

Στέλιος Ρόκκος: Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Ρόκκος βρισκόταν στη Λήμνο και πήγε στο νοσοκομείο του νησιού νωρίς το πρωί του Σαββάτου (14.1.2023), με τον γιατρό να διαπιστώνει ότι παρουσιάζει συμπτώματα εμφράγματος. Αμέσως, ζήτησε την αεροδιακομιδή του με C-130 στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για προληπτικούς λόγους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας του Στέλιου Ρόκκου

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου, στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Το πρώτο μήνυμα έστειλε στους θαυμαστές του ο αγαπημένος τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, καθώς έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του.

Όπως είναι φυσικό, οι θαυμαστές του τραγουδιστή ανησύχησαν για τα νέα της υγείας του και γι’ αυτό, ο συνεργάτης του, Κώστας Ζούμας, έκανε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook, αναφέροντας ότι είναι καλά και ότι είχε μια μικρή περιπέτεια.

Καθησυχηστατικός είναι ο στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου, για την περιπέτεια της υγείας του. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έχει δημιοσευθεί στην σελίδα του τραγουδιστή, «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη