Ευχάριστα νέα και γιορτές για την Πόπη Τσαπανίδου: Η ανάρτηση στο instagram, τα νεα που μοιράστηκε και οι ευχές που έπεσαν βροχή

Πόπη Τσαπανίδου: Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Τήνο και τα ευχάριστα νέα

Την κόρη της παντρεύει η γνωστή δημοσιογράφος και μάλιστα στο νησί της Τήνου, όπου και γίνονται μεγάλα γλέντια και γιορτές λίγο πριν τον γάμο.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου στο νησί της Τήνου όπου έχουν καταφθάσει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μια από τις στιγμές που λίγο πολύ όλες οι μαμάδες ονειρεύονται να ζήσουν είναι αυτή που θα δουν το παιδί τους να παντρεύεται.

Η ώρα αυτή φαίνεται πως ήρθε για την κόρη της Πόπης Τσαπανίδου, Μαρίνα, η οποία πριν έναν χρόνο έφερε στον κόσμο και το πρώτο της παιδί.

Γιορτές και χαρές για την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου

Η Μαρίνα που με τον σύντροφό της και τον γιο τους Έκτορα ζουν στο Άμστερναμ, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Τήνο προκειμένου να τελέσουν τον γάμο τους.

Μάλιστα, όπως θα δεις και στα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν στα social media, ήδη στο νησί έχουν φτάσει πολλοί φίλοι του ζευγαριού ενώ έκαναν και ένα pre-wedding party για να γιορτάσουν το γεγονός.

Εικόνες από την κόρη της Πόπης Τσαπανίδου

Related posts

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων