Ευχάριστα νέα: Ο Θύμιος είναι ζωντανός και τον είδα προχθές στον ΗΣΑΠ του Πειραιά

by Τόνια Τζαφέρη

Θύμιος: Οι μαρτυρίες που τον είδαν στον Πειραιά

Ανησυχία είχε ξεσπάσει με την εξαφάνιση του 40χρονου Θύμιου, ωστόσο για την ώρα τα νέα είναι ευχάριστα καθώς από ότι φαίνεται είναι ζωντανός και βρίσκεται στην Αθήνα.

Μέχρι τον Άρειο Πάγο σκοπεύει να φθάσει την υπόθεση ο διοικητής του Silver Alert. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Γραμμής Ζωής» και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης είχε μιλήσει χθες για δύο σοβαρές μαρτυρίες που τοποθετούσαν τον αγνοούμενο Θύμιο Μπούγα στον Πειραιά και σήμερα επανήλθε με πιο συγκεκριμένα στοιχεία. «Ήταν προχθές το βράδυ στον ΗΣΑΠ.

Ευχάριστα νέα: Ο Θύμιος είναι ζωντανός και τον είδα προχθές στον ΗΣΑΠ του Πειραιά

Ενεργοποιηθήκαμε αμέσως, σπεύσαμε όλοι μαζί γύρω από τον ΗΣΑΠ Πειραιώς αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τον βρούμε», είπε ο κ.Κουρούκλης, ο οποίος πρόσθεσε πως έχει γίνει τεράστια κινητοποίηση για να βρεθεί ο 39χρονος: «90 συμπολίτες μας βρίσκονται στον Πειραιά και τον αναζητούν και το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή».

Είχε εξαφανιστεί πριν από 20 ημέρες ο Θύμιος από τον Πύργο

Ο Θύμιος εξαφανίστηκε προ σχεδόν 20 ημερών από τον Πύργο, μετά το άγριο bullying που δέχθηκε από ομάδα νεαρών και αφού οι Αρχές στις οποίες απευθύνθηκε δεν έκαναν κάτι. «Ο Θύμιος είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος, αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία.

Για κάποιους ήταν ανεπιθύμητος στην περιοχή εκείνη», ανέφερε ο κ. Κουρούκλης και προανήγγειλε νομικές κινήσεις: «Από την υπηρεσία μας ετοιμάζεται ήδη δικογραφία κατά παντός υπευθύνου. Θα ενάγουμε οποιονδήποτε μπορεί να εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία. Θα πάμε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν