«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο»: Η Μαρία Αντωνά απαντάει για το πλάνο της που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μαρία Αντωνά: Απαντά σε όσα σχολιάζονται από τον χθεσινό τελικό

Ο χθεσινός τελικός του Survivor δεν πέρασε απαρατήρητος ποσό μάλλον, η έκφραση της Μαρίας Αντωνά όταν ανακοινώθηκε ο νικητής και δεν ήταν ο σύντροφος της…

Η Μαρία Αντωνά το πρωί της Πέμπτης τοποθετήθηκε για το πολυσυζητημένο «παγωμένο» βλέμμα την ώρα που άκουσε το όνομα του φετινού νικητή του Survivor.

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε για την ανέκφραστη έκφραση που τη συνέλαβε η κάμερα του Survivor χθές το βράδυ.

«Έφερα την κούπα, Μπέττυ μου», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, πίνοντας τον καφέ της σε ένα φλυτζανάκι που της έφερε δώρο ο Άρης Σοϊλέδης από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαρία Αντωνά στη συνέχεια μίλησε για τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη:



«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο».

Σχετικά με την επική της αντίδραση στο άκουσμα του νικητή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!».

Η ίδια ανέφερε πόσο πολύ στεναχωρήθηκε για όλα όσα ακούστηκαν για τον αγαπημένο της. «Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του», είπε η Μαρία Αντωνά.

Η αντίδρασή της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του μεγάλου νικητή, ήταν αυτή που έκανε τους τηλεθεατές να «ρίξουν» το Twitter από τα σχόλια.

Το όνομα της παρουσιάστριας έγινε viral με τα περισσότερα σχόλια να είναι αρνητικά για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά το αποτέλεσμα και τον νικητή

Νωρίτερα σήμερα, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη προχώρησε στην πρώτη δήλωση μετά το τέλος του παιχνιδιού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στον τηλεοπτικό σταθμό Open, στην οποία συμμετέχει.

«Είμαι χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου, που κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Τον καμάρωσα πάρα πολύ χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να περιγράψω την περηφάνια που έχω για αυτό τον άνθρωπο. Είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του, έσπασε όλα τα ρεκόρ, έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα κι ευχαριστούμε τον κόσμο», ανέφερε.

«Ευχαριστώ πολύ και τον Τάλα και όλα τα παιδιά που ήταν εκεί, που μας υποστήριξαν, μας χειροκρότησαν και συγχαρητήρια στον Στάθη Σχίζα που είναι ο μεγάλος νικητής», συμπλήρωσε.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα