Ευχόμαστε να επιβιώνει ο Θύμιος Μπουγάς: Χωρίς χρήματα, ταυτότητα, χωρίς ίχνη ζωής επί 18μερες

by Τόνια Τζαφέρη
Ευχόμαστε να επιβιώνει ο Θύμιος Μπουγάς: Χωρίς χρήματα, ταυτότητα, χωρίς ίχνη ζωής επί 18μερες

Θύμιος Μπουγάς: Παραμένει επί 18 ημέρες εξαφανισμένος

Η ιστορία του είχε συγκινήσει όλη την χώρα, ωστόσο φαίνεται πως ακόμη και σήμερα το μαρτύριο του δεν έχει τελειωμό, αφού βρίσκεται εξαφανισμένος για πάνω από 18 ημέρες χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.

Άφαντος παραμένει από τις 4 Μαΐου ο Θύμιος Μπουγάς, παρόλο που αρκετές μαρτυρίες θέλουν τον 39χρονο από τον Πύργο Ηλείας με την τραγική ιστορία να τριγυρνά στην περιοχή του Πειραιά. Μιλώντας στο Open και την εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον”, ο διοικητής του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης επιβεβαίωσε πως την τελευταία εβδομάδα έχουν φτάσει πέντε μαρτυρίες για τον Θύμιο Μπουγά.

Οι πρόσφατες μαρτυρίες για τον 39χρονο Θύμιο

Σύμφωνα με τον κ. Κουρούκλη, μάρτυρες έχουν δει τον 39χρονο στο κέντρο και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και μάλιστα από πολύ κοντινή απόσταση. Ο Θύμιος Μπουγάς, όπως είπε, είναι σε κατάσταση πανικού και ζει σε αστεγία και επαιτεία.

Ευχόμαστε να επιβιώνει ο Θύμιος Μπουγάς: Χωρίς χρήματα, ταυτότητα, χωρίς ίχνη ζωής επί 18μερες

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, που εκπροσωπεί την οικογένεια του Θύμιου Μπουγά. Ο κ. Νουλέζας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο 39χρονος εξαφανίστηκε μετά τους χλευασμούς από άτομα στον Πύργο και μετά την επίθεση με κροτίδες έξω από το σπίτι του, “εξαιτίας της δυσμορφίας στην εμφάνιση του προσώπου του”. Επίσης, ο δικηγόρος παρουσίασε και μια νέα πτυχή σχετικά με το πώς παραμορφώθηκε το πρόσωπό του.

Όπως ανέφερε, ο Θύμιος Μπουγάς το 2008 είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο με καραμπίνα

Ωστόσο, σημείωσε ότι προς το παρόν “δεν μπορώ να προσδιορίσω αν πρόκειται για αυτοτραυματισμό ή για εγκληματική ενέργεια“. Έκτοτε, ο 39χρονος κυκλοφορούσε με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, ενώ έχουν φτάσει πέντε μαρτυρίες. Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Παρασκευής είχε μιλήσει και ο άνδρας της μίας αδελφής του, που είχε περιγράψει τα πραγματικά αίτια της παραμόρφωσής του. “Είναι 13 αδέρφια δεν έζησαν εύκολα χρόνια.

Ευχόμαστε να επιβιώνει ο Θύμιος Μπουγάς: Χωρίς χρήματα, ταυτότητα, χωρίς ίχνη ζωής επί 18μερες

Προσπαθήσαμε μέσα από δυσκολίες να βοηθήσουμε τον Θύμιο αλλά εκείνος επειδή είχε αυτό το ατύχημα ήταν περήφανος άνθρωπος και δεν δεχόταν εύκολα βοήθεια. Σιγά σιγά απομονώθηκε. Απομακρύνθηκε από την κοινωνία. Είχε κάποιο πρόβλημα, κάτι ερωτικό, και έκανε αυτό που έκανε. Αυτοπυροβολήθηκε. Ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάτι τέτοιο στον εαυτό του, μπορεί να το ξανακάνει” δήλωσε χαρακτηριστικά. Θύμιος Μπουγάς: Η δραματική έκκληση της αδελφής του Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε το πρωί της Δευτέρας η μία από τις αδελφές του, επισημαίνοντας ότι το μόνο που θέλει είναι ο Θύμιος να είναι ζωντανός. “Δεν έχουμε τίποτα ακόμα από την ασφάλεια. Ακόμα ψάχνουν και δεν τον έχουν βρει, πιστεύουμε να τον βρουν ζωντανό. Ότι είναι με ενημερώνει ο διοικητής.

Έχω να τον δω πολύ καιρό, ήξερα ότι είναι εδώ στον Πύργο, μου λέγανε ότι είναι εδώ στον Πύργο, αλλά εγώ που έβγαινα έξω δεν τον έβλεπα. Δεν είχαμε καλές σχέσεις, είχαμε μαλώσει ένα διάστημα και είχε απομακρυνθεί από κοντά μου, δηλαδή εγώ τον είχα σπίτι μου στις αρχές, μετά πήγε και έμεινε μόνος του. Εγώ θέλω να είναι ζωντανός, τίποτα άλλο δεν ζητάω και αυτοί που τον κάνανε θα πληρώσουν. Αυτοί που το κάνανε και έχει γίνει αυτό που έχει γίνει” είπε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα