Έφη Σαρρή: Η επιστήμη έχει προχωρήσει, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω

by Τόνια Τζαφέρη
Έφη Σαρρή: Η επιστήμη έχει προχωρήσει, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω

Έφη Σαρρή: “Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου”

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Έφη Σαρρή η οποία μίλησε ανοιχτά για το σώμα αλλά και αναφέρθηκε στην ηλικία της.

Η Έφη Σαρρή απαντώντας στο αν ετοιμάζει κάτι επαγγελματικά αυτή την περίοδο, εξήγησε ότι «είχα κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά εγώ δεν έχω απελευθερωθεί ακόμα και φοβάμαι. Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου».

Έφη Σαρρή: Η επιστήμη έχει προχωρήσει, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω

Αναφερόμενη στο ξεκίνημα της καριέρας της, η Έφη Σαρρή περιέγραψε: «Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”».

Ποιο είναι το πιο ακριβό ρούχο που έχει αποκτήσει η Έφη Σαρρή

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο ακριβότερο ρούχο που έχει στην γκαρνταρόμπα της, αποκαλύπτοντας ότι «το ακριβότερο ρούχο που έχω αγοράσει είναι μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, κόστιζε περίπου 5.000 ευρώ».

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή, η ίδια είπε ότι «πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου, αλλά δε σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ», ενώ μίλησε και για τον ιδανικό άνδρα: «Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει».

Ζητώντας της να αποκαλύψει το μυστικό της νεότητάς της, η Έφη Σαρρή απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντας:

«Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω». «Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν», πρόσθεσε γελώντας.

Προτεινόμενα