Έφτιαξαν ομοίωμα του Μητσοτάκη και το περιέφεραν στα καρναβάλια με το γνωστό σύνθημα

by Τόνια Τζαφέρη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μεγάλο hate προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού

Οι απόκριες είναι η εποχή που πολλές φορές καταστάσεις και άνθρωποι βγαίνουν εκτός εαυτού, λίγο η διάθεση για διασκέδαση όπως επίσης το ποτό και το ατελείωτο γλέντι… τελικά οδήγησαν στον χλευασμό για τον Μητσοτάκη.

Σοκάρει ένα βιντεο που δείχνει μια κούκλα με το πρόσωπο του Κυριακου Μητσοτακη να περιφέρεται στα καρναβάλια και ο κόσμος γύρω του να βρίζει με χυδαία συνθήματα.

Και φυσικά δεν είναι το μόνο κρούσμα καθώς για άλλη μια φορά ακούγονται χυδαία συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε δημόσια εκδήλωση. Συνθήματα που προκαλούν το κοινό αίσθημα τη στιγμή που ο πρωθυπουργός δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να σώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα με τις παρεμβάσεις του για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τα tweets για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τελικά σε αυτή την χώρα δεν ξέρουμε να εκτιμάμε τον κόπο όσων εργάζονται για το δημόσιο συμφέρον, ακόμη και ανήμερα των γενεθλίων τους, όπως ο κύριος Μητσοτάκης που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τριήμερο σε κάποιο εξωτικό νησί για την Καθαρή Δευτέρα όμως προτίμησε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης, στη Σύρο, το νησί που είχε αγαπήσει από έφηβος όταν έβλεπε την Ρούλα Κορομηλά να κάνει εκπομπές από το νησί με τον Βαγγέλη Περρη στο πλευρό της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν