Ευτυχισμένες στιγμές για τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη: Μετά από 21 χρόνια γάμου η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και τα τρυφερά σχόλια των ακολούθων της

Η Μπέττυ Μαγγίρα με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram προχώρησε σε μία δημόσια εκδήλωση αγάπης προς τον αγαπημένο της σύζυγο. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία του στο Instagram, την οποία συνόδευσε με τα πιο γλυκά λόγια.

21 χρόνια μαζί δεν το λες και λίγο πράγμα. Και δεν έχουν και επέτειο. Αλλά η ίδια αποθεώνει τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μάζη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνηθίζει να αποθεώνει τον σύζυγό της κι αυτήν την φορά, χωρίς να έχει κάποια επέτειο, μας έδειξε μία από τις αγαπημένες της φωτογραφίες με εκείνον.

Η παρουσιάστρια στο παρακάτω post και τρυφερά λόγια αγάπης μίλησε για τα 21 χρόνια μαζί με τον Δημήτρη της.

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου την φωτογραφία -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου- και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρόνια που ήμασταν στα «ντουζένια» μας!!! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι, ανέμελοι, όλο εξόδους, ταξίδια και όνειρα!

Είναι καλό να θυμόμαστε που και που ,πώς άρχισαν όλα και πώς φτάσαμε ως σήμερα εδώ, έπειτα από 21 χρόνια κι έχοντας 2 υπέροχα παιδιά! Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου-αν και έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Βλοντάκης– και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα! Είσαι πάντα ΕΔΩ Δημήτρης Μάζης, my Rocky! Δεν έχουμε επέτειο … έτσι μου’ρθε», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αμέσως, η φωτογραφία έγινε viral και τα σχόλια ήταν πολλά, ανάμεσά τους και μια άγνωστη ιστορία από τον πρώτο χρόνο που το ζευγάρι ήταν μαζί το 2003 και ταξίδευαν παρέα στο Μεγανήσι.

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει μια τέτοια φωτογραφία του συζύγου της, μιας και το ίδιο είχε κάνει και στη γιορτή του.

Μπέττυ Μαγγίρα: Υπάρχει ζήλια ανάμεσα στο ζευγάρι;

«Μου τα έδειχνε τα μηνύματά του, γιατί είναι αυτό το παιδί το αθώο. Και εγώ εκνευριζόμουν, ενώ εκείνος μου έλεγε ούτε καν να ασχοληθώ και να απαντήσω. Ώσπου μία, του έστειλε ένα μήνυμα και του έγραφε: “Bρε Δημήτρη μου, αυτή η φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου σε αδικεί”. Αυτή ήξερε ότι είναι παντρεμένος και έχει μαζί μου και παιδιά, δεν ήταν τελείως ξένη, γιατί κάπου τον είχε συναντήσει τέλος πάντων».

Tι έκανε λοιπόν η Μπέττυ; «Παίρνω λοιπόν το κινητό και της γράφω “Γεια σου, είμαι η Μπέττυ Μαγγίρα, είμαι η γυναίκα του Δημήτρη Μάζη – της έδωσα όλα τα δεδομένα – εγώ διάλεξα αυτή τη φωτογραφία του. Έχεις κάποιο πρόβλημα με την φωτογραφία; Θέλεις να την αλλάξω;” Ε, Μαρία για πότε το πήρε πίσω και άρχισε να μου γράφει ότι είναι θαυμάστριά μου, δε λέγεται. Όχι που θα την άφηνα».

Βλέπεις ο Δημήτρης το κινητό της Μπέττυς;

«Στα κρυφά, ναι, τα βλέπει. Εκείνος μου έχει βάλει και στο κινητό μία εφαρμογή και βλέπει πού βρίσκομαι. Το έκανε για πλάκα με τους φίλους του και εγώ δεν το γνώριζα. Ο Δημήτρης γενικά δεν μου δίνει δικαιώματα. Εγώ του έχω κάνει όμως σκηνή ζηλοτυπίας και του είπα να βάλει όρια. Με άκουσε όμως. 20 χρόνια τώρα με ακούει, δεν έχει κάνει κάτι. Απλά οι άντρες δεν ξέρουν να χειριστούν τις καταστάσεις αυτές, όταν μία γυναίκα τους φλερτάρει».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη