Ευτυχισμένη και έγκυος η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Η τρυφερή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και οι δημόσιες ευχές

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η σύζυγος του περιμένει το πρώτο παιδί

Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι διανύει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφού η σύζυγος του είναι έγκυος και το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε Καλό Δεκαπενταύγουστο στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η ανάρτηση

«Ο πιο ευτυχισμένος Δεκαπενταύγουστος. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο. Βοήθειά μας η Παναγία μας», ήταν η λεζάντα της ανάρτησης του ο Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την φουσκωμένη κοιλιά της Ελένης Καρβέλα να ξεχωρίζει.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι το 2019 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει: «Της έκανα πρόταση γάμου με πολύ κλασικό τρόπο. Σε οικογενειακό τραπέζι, 1 Ιανουαρίου, ενώπιον οικογενείας.

Τη ζήτησα από τον πατέρα της. Για μένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κι αυτή είναι, αν θέλεις, η βαθιά φιλελεύθερη αντίληψη για τα πράγματα. Καθένας έχει δικαίωμα να αγαπά ό,τι τον συγκινεί» και πλέον μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού του.

Related posts

«Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας»: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στηρίζει τη Λατινοπούλου

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ιδρύει τη νέα πολιτική κίνηση «Εθνική Συμφωνία» και είναι πανέτοιμος για την κυβέρνηση της χώρας

Καμία κυβερνητική παρουσία στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Αποχώρησε από τη συνέντευξη με τον Χατζηνικολάου γιατί ήθελε να παρέμβει ο Παφίλης – O λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

«Οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες» – Λατινοπούλου υπέρ Μπογδάνου

Ο άγνωστος διάλογος Μπογδάνου και Δένδια: Ο «εξάψαλμος» και η πρώτη αντίδραση

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έδιωξε τον Μπογδάνο, φέρνει Καρατζαφέρη

Η πρώτη απάντηση-έκπληξη από το Μπογδάνο μετά τη διαγραφή του

Εξελίξεις βόμβα στη ΝΔ: Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Μπογδάνο από το κόμμα