Ευτυχισμένη και έγκυος η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Η τρυφερή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και οι δημόσιες ευχές

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η σύζυγος του περιμένει το πρώτο παιδί

Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι διανύει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφού η σύζυγος του είναι έγκυος και το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε Καλό Δεκαπενταύγουστο στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η ανάρτηση

«Ο πιο ευτυχισμένος Δεκαπενταύγουστος. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο. Βοήθειά μας η Παναγία μας», ήταν η λεζάντα της ανάρτησης του ο Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την φουσκωμένη κοιλιά της Ελένης Καρβέλα να ξεχωρίζει.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι το 2019 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει: «Της έκανα πρόταση γάμου με πολύ κλασικό τρόπο. Σε οικογενειακό τραπέζι, 1 Ιανουαρίου, ενώπιον οικογενείας.

Τη ζήτησα από τον πατέρα της. Για μένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κι αυτή είναι, αν θέλεις, η βαθιά φιλελεύθερη αντίληψη για τα πράγματα. Καθένας έχει δικαίωμα να αγαπά ό,τι τον συγκινεί» και πλέον μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού του.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα