Ευτυχισμένη μητέρα η Σοφία Βόσσου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα, μεγάλες χαρές και γλέντια στην οικογένειά της

by Εύα Ζαχαριάδη

Σοφία Βόσσου: Περήφανη μαμά για τη σχέση της κόρης της

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση της κόρης της και για τον αρραβώνα της.

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την κόρη της, Ερασμία Μάνου, η οποία συζητήθηκε έντονα το τελευταίο διάστημα καθώς αρραβωνιάστηκε στις φυλακές με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.

Ευτυχισμένη μητέρα η Σοφία Βόσσου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα, μεγάλες χαρές και γλέντια στην οικογένειά της

Η Σοφία Βόσσου δηλώνει αντισυμβατική

Και η κόρη σας όμως είναι αντισυμβατική. Έδωσε προτεραιότητα στον έρωτα και αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με τον Βασίλη Δημάκη. Την συμβουλεύσατε;

Δεν είναι θέμα προτεραιότητας. Δεν σταμάτησε από τη δουλειά της για να αρραβωνιαστεί. Εγώ τι να της πω; Είμαι ένας αντισυμβατικός άνθρωπος και καθόλου παρεμβατικός στη ζωή της κόρης μου. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στα προσωπικά του παιδιού μου.

Είναι μία ξεχωριστή ζωή το παιδί μου που με ευλόγησε ο Θεός να φέρω στη ζωή για να ζήσει τη δική του ζωή. Ερωτεύτηκε και είμαι χαρούμενη που την βλέπω ευτυχισμένη όπως και τον Βασίλη. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και έκαναν εξαιρετικά που πήραν την απόφαση αυτή. Εύχομαι να οδηγηθούν προς το καλύτερο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo