Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

by Newsroom i-diakopes.gr
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Η νεκρώσιμη ακολουθία της δημοσιογράφου θα ψαλλεί αύριο Μ. Σάββατο στις 11 π.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου. Άφησε το στίγμα της στο χώρο της δημοσιογραφίας μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100, με την ενημερωτική, καθημερινή εκπομπή λόγου, «το νησί της Ναυσικάς».

Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Κατερίνα Γκράτζιου μέσα από ανάρτησή της στο facebook. ”Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σωπασε. Η σιγή εκκωφαντική. Ο πόνος αβάσταχτος. Αύριο στις 11πμ θα της πούμε το τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη. Κατόπιν, η ταφή θα γίνει στα πατρογονικα εδάφη στον Ελαφοτοπο Ζαγορίου. Ναυσικώ σ’ αγαπούμε απέραντα και για πάντα!”

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1964, σπούδασε Νομική και έκανε μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία. Συνεργάστηκε με αρκετά Μέσα, αλλά το ραδιόφωνο ήταν αυτό που σφράγισε τη δημοσιογραφική διαδρομή της, αρχικά από τις συχνότητες του «Πανόραμα 98,4», του ΑΝΤ1 και του 102 FM, και κατόπιν, για πάνω από δύο δεκαετίες, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.

Η πρόωρη απώλειά της στερεί το ραδιοφωνικό τοπίο από μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του και τη δημοσιογραφία από μια επαγγελματία με μεγάλη καλλιέργεια και ευαισθησία» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Προτεινόμενα