Έφυγε από τη ζωή ο Ηρακλής, ο σκύλος του Ευτύχη Μπλέτσα

by Τόνια Τζαφέρη

Ευτύχης Μπλέτσας: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον σκύλο του

Ευτύχης Μπλέτσας: Τους γνωρίσαμε μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή “Happy Traveller”. Τον Ευτύχη, την Ηλέκτρα, αλλά και το αξιολάτρευτο λευκό λαμπραντόρ τους, τον Ηρακλή. Δυστυχώς, ο Ηρακλής δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη έκαναν γνωστό το θλιβερό γεγονός μέσα από τα social media.

Ευτύχης Μπλέτσας: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον σκύλο του

Το ζευγάρι είχε βρει τον Ηρακλή σε κάποιο ταξίδι, να τριγυρνάει αδέσποτος και αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν. Όπως λένε οι ίδιοι, ο Ηρακλής αρρώστησε και έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν μαζί με τον κτηνίατρό τους. Ο Ευτύχης και Ηλέκτρα, λίγο πριν υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους, είναι συντετριμμένοι και προσπαθούν να διαχειριστούν συναισθηματικά το πένθος.

“Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller.

Ηρακλάκο θα μου λείψεις.

Σε ευχαριστώ για όλα.

Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ’ αγαπάω πάντα.”

Η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα για τον χαμό του σκύλου τους:

“Γέμισες τη ζωή μας με αγάπη.
Πλημμύρισες την καρδιά μας με ευτυχία.
Ήσουν για εμάς το πρώτο μας παιδί.
Ήσουν για μένα ο καλύτερος μου φίλος.
Εκείνος που με αγαπούσε όσο κανείς.

Που με νοιαζόταν όσο τίποτα.
Που ερχόσουν μαζί μου όπου και αν πήγαινα.
Γιατί ήξερες πως από τη μέρα που σε βρήκαμε στο δρόμο, η θέση σου ήταν στο κρεβατάκι του σπιτιού μας και στο θρόνο της καρδιάς μου.

Δεν ήσουν σκύλος για μένα.
Δεν ήσουν σκύλος για την οικογένειά μας.
Ήσουν εξ αρχής ισότιμο μέλος με εμάς.
Και τώρα πρέπει να σου πω αντίο.
Και δεν ξέρω πως.
Δεν ξέρω αν μπορώ.

Η συνέχεια της ανάρτησης της Ηλέκτρας, συζύγου του Ευτύχη Μπλέτσα:

Το πιο γλυκό πράγμα με σένα δεν ήταν μόνο ότι ήσουν ένας καλός και υπάκουος σκύλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους. Ήταν ότι είχες τέτοιο χαρακτήρα που δεν έχω ξαναδεί σε σκύλο. Έχω γνωρίσει αρκετά σκυλιά, κανένα όμως με τη δική σου ψυχή, τη δική σου αγάπη, την δική σου αύρα. Κανένα. Πάντα ξεχώριζες. Ήσουν ο μοναδικός σκύλος στον κόσμο που χαμογελούσες. Αυτό σου το χαμόγελο, θεέ μου. Είχες τον δικό σου εκπληκτικό τρόπο να κάνεις τις ζωές μας μοναδικές. Να είσαι ένα με εμάς. Ένα με μένα. Πάντα. Ψυχή μου. Αγόρι μου.

Υγ. προς όλους όσους τον αγαπήσατε: Ο Ηρακλακος μας αρρώστησε και ενώ κάναμε μαζί με το γιατρο ότι μπορούσαμε δεν καταφέραμε να τον σώσουμε.

Θα μας λείψει πολύ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον σεβασμό που θα δείξετε στην θλίψη που βιώνουμε. Ξέρω ότι κάποιοι ίσως δεν το καταλαβαίνουν, αλλά για μένα και την οικογένειά μου, ο Ηρακλής ήταν πολύ σημαντικός. Και αυτό είναι που το κάνει ακόμη δυσκολότερο.

Ηρακλή μου, καρδιά μου, ψυχή μου,

Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Δεν ξέρω πως θα καταφέρω διαχειριστώ αυτή σου τη φυγή μιας και δεν έχεις φύγει από δίπλα μου 7 χρόνια τώρα για κανένα λόγο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα είσαι πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου, οπότε κατά ένα τρόπο, θα ζεις πάντα. Σ’ αγαπάω και μου λείπεις.
Πάντα.
Πάντα μαζί.“

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα