Έγινε γνωστό από φίλη της: Αυτός είναι τελικά ο λόγος που η Νόρα Βαλσάμη δεν πήγε στη κηδεία του συζύγου της

Νόρα Βαλσάμη: Βαρύ πένθος για τον θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου

Πέθανε ο Ερρίκος Ανδρέου σε ηλικία 84 ετών μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο και η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη.

Στην κηδεία του ήταν πλήθος κόσμου και πολλοί συνάδελφοί του που ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο. Τραγική φιγούρα ο γιος του και ηχηρή η απουσία της μητέρας του, Νόρας Βαλσάμη.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για πάνω από 50 χρόνια με τον έναν να είναι δίπλα στον άλλο σε όλες τις δυσκολίες, που έμελλε να έρθουν στη ζωή τους.

Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε την Τρίτη 24/1, ωστόσο όλοι παρατήρησαν την απουσία της αγαπημένης ηθοποιού και συζύγου Νόρας Βαλσάμη.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα έγινε γνωστό την Τετάρτη 25/1, πως η γυναίκα δεν έδωσε το παρόν στο τελευταίο αντίο, καθώς βρίσκεται στη Σύρο και μάλιστα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, που καθιστούν τη μεταφορά της πιο δύσκολη.

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήταν στη κηδεία η Νόρα Βαλσάμη

«Εγώ νομίζω, πως ο βασικός λόγος είναι το πένθος και όχι τα κινητικά προβλήματα, αυτά είναι διαχειρίσιμα. Είναι στη Σύρο, γιατί είναι επίπονο, είναι ο άνθρωπος της για πάνω από 50 χρόνια, δεν έχει γνωρίσει άλλον, είναι το ταξίδι, είναι πολλά», είπε η φίλη της κας Νόρας Βαλσάμη, Νταίζη Λεμπέση.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024