Έγινε γνωστό σήμερα το πρωί: Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στην Ευελπίδων μετά το Survivor – Σε ποιους κατέθεσε μηνύσεις και γιατί

Στάθης Σχίζας: Αγρίεψαν τα πράγματα μετά το ριάλιτι επιβίωσης

Μετά από την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο Στάθης Σχίζας ήρθε αντιμέτωπος με μια άσχημη πραγματικότητα. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις μετά το ιντερνετικό bullying που έχει δεχθεί.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο νικητής του περσινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε εκεί με τη δικηγόρο του, Γιούλη Ρετζεπάϊ, η οποία προχώρησε σε μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών από τα social media και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του πελάτη της και των οικείων του.

Ανώνυμα προφίλ έβριζαν ακόμα και το παιδί του Στάθη Σχίζα

Ο Άγγελος Βουράκης μάλιστα, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ανέφερε τα εξής: «ο άνθρωπος διαβάζει τα σχόλια που γίνονται στο διαδίκτυο για το πρόσωπό του, για το παιδί του, τον βρίζουν… Ο άνθρωπος αυτός έφτασε στο Αμήν. Δε μπορείς να το αντιμετωπίσεις αυτό. Αυτά τα πράγματα ειναι συκοφαντικά και απευθύνθηκαν σήμερα στην Εισαγγελέα».

Είναι πάρα πολύ σοβαρό να αντιμετωπίζεις κάθε είδους σχόλιο από έναν άγνωστο και μάλιστα για το παιδί σου το ίδιο. Κάποια στιγμή αυτή η ανωνυμία στο διαδίκτυο θα πρέπει να σταματήσει μιας και τα πράγματα γίνονται πολλές φορές ανεξέλεγκτα.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ