Έγινε γνωστός ο λόγος: Αυτά τα λόγια εξόργισαν τον Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αποχώρησε από το Survivor

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει τα πάντα

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στο Πρωινό Μας, λίγο μετά την αποχώρηση της από το Survivor και δεν δίστασε να αποκαλύψει το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τα λόγια της Ελευθερίας Ελευθερίου που έκαναν έξαλλο τον Στάθη Σχίζα και αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωση, ενώ τόνισε ότι η Ελευθερία είναι πιόνι του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα ανέφερε μετά την αποχώρηση του survivor: «Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε πολλά προβλήματα με τον Μάριο. Ήρθε σε εμένα γιατί την πλήγωσε. Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω γιατί παίζει και πόκερ, είναι poker player και δεν μπορεί κάποιος να τον διαβάσει εύκολα. Δεν κάνει τίποτα στην καλύβα! Είχα μαλώσει την Ελευθερία γιατί κάνει πάρα πολύ παρέα με την κοπέλα του Στάθη και μου είπε ότι όταν ήταν να μπει στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα δεν της είπε να του μεταφέρει κάτι.»!

Και υπογράμμισε: « Ο Στάθης όταν την ρώτησε, του είπε ότι η Αλεξάνδρα της είπε να του δώσει μια αγκαλιά και ένα φιλί. Όταν τη ρώτησα τον λόγο, μου είπε ότι διψούσε για κάποιο νέο ο Στάθη και δε μπορούσε να μην πει κάτι.»!

Η Ευρυδίκη για τον Μάριο και την Ελευθερία

«Βλέπουμε τώρα ότι ο Μάριος το εκμεταλλεύτηκε και της είπε να του το πει για να του σπάσει τον τσαμπουκά, γιατί είναι πεσμένη η ψυχολογία του. Η Ελευθερία δεν ήθελε να πάει αλλά το έκανε. Είναι ένα πιόνι για εκείνον, δεν πιστεύω ότι είναι ερωτευμένος μαζί της! Η Ελευθερία είπε στον Στάθη τα προσωπικά που μετέφερε ο Μαρτίκας για την κοπέλα του και εκείνος κατάλαβε ότι λέει αλήθεια και έγινε έξαλλος…» είπε, τελικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το σχετικό video εδώ:

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή