Έγινε η ανακοίνωση που περίμεναν: Χαρούμενα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Μάρκος Σεφερλής: Έρχεται το πρότζεκτ που περίμενε

Για ακόμη μια φορά ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά θα βρεθούν μαζί στα τηλεοπτικά πλατό για ένα νέο πρότζεκτ στην τηλεόραση. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Πόση τρέλα και διάθεση για παιχνίδι έχετε; To «Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, έχει πολλή και θα κάνει τη διασκέδαση υπόθεση οικογενειακή!

Το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου με τους αγαπημένους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έρχεται στον ΑΝΤ1 από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00, και υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

Μάρκος Σεφερλής: Μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά στο Family Game

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ FAMILY GAME; – Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Ο Μάρκος και η Έλενα κάνουν παιχνίδι με 2 ομάδες των 4 ατόμων που είναι είτε μέλη μιας οικογένειας είτε θεωρούν τους εαυτούς τους οικογένεια.

Ο κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό.

Οι δύο παρουσιαστές όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους.

Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί!

Παίκτες και παρουσιαστές γίνονται μια ομάδα στο πιο διασκεδαστικό, οικογενειακό και παρεΐστικo τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης που έρχεται στον ΑΝΤ1!

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00, το «Family Game» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και να κάνει τα Σαββατόβραδά μας πραγματικά διασκεδαστικά!

Ακόμα κάθεστε; Πάρτε οικογένεια, φίλους ή όποια ομάδα θέλετε, και ελάτε να παίξετε ασταμάτητα, να κερδίσετε μετρητά και να διασκεδάσετε αμέτρητα.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα