Έγινε «πυρ και μανία»: Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τους κριτές του GNTM – «Ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια»

Αφροδίτη Γραμμέλη: Έξαλλη με τους κριτές του GNTM:

Πρεμιέρα έκανε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας 19/9 και γυναίκες ηλικίας 18 μέχρι και 88 έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Next Top Model της Ελλάδας. Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» παρουσιάστηκαν στιγμιότυπα από το πρώτο επεισόδιο με τις οντισιόν και η Αφροδίτη Γραμμέλη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δε χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση. Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το βίντεο με τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη

Related posts

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές