Έγινε θαύμα σήμερα Μεγάλη Τρίτη – Πάρα πολύ ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

by Newsroom i-diakopes.gr
Έγινε θαύμα σήμερα Μεγάλη Τρίτη – Πάρα πολύ ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ιδιαίτερα θετικές είναι οι εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα έπειτα από έναν μήνα και δύο μέρες που βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την πορεία της υγείας του που έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο τραγουδιστής άνοιξε τα μάτια του, αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα.

Έγινε θαύμα σήμερα Μεγάλη Τρίτη – Πάρα πολύ ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Είναι Μεγάλη Τρίτη, έγινε ένα θαύμα»
Ο Γιώργος Λιάγκας μεταφέροντας χαρακτηριστικά τις τελευταίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζαμε όλοι ότι τα πράγματα δεν είναι καλά, δηλαδή ότι είναι σοβαρή η κατάστασή του. Όλοι ελπίζαμε, και κυρίως οι συγγενείς του καθώς αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο, να γίνει ένα θαύμα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σας πω ότι γίνονται ή δεν γίνονται θαύματα, ωστόσο καμιά φορά οι συμβολισμοί έχουν τον δικό τους ρόλο. Είναι Μεγάλη Τρίτη έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα. Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει μηχανική υποστήριξη, έχει ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα -έκφραση των γιατρών με τους οποίους μιλάω καθημερινά.

Επέλεξα να δώσω σήμερα την είδηση, όμως και όχι χθες γιατί οι γιατροί ήθελαν να είναι απολύτως ασφαλείς και να ξέρουν ότι είναι μία μόνιμη κατάσταση αυτή και περάσαμε στο επόμενο στάδιο».

«Γνωρίζαμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας δεν ήταν διασωληνωμένος καθώς υπήρχε τραχειοστομία. Το θέμα είναι ότι πρώτον ο Δημήτρης αναπνέει μόνος του, δεύτερον ανοίγει τα μάτια του, τρίτον αντιδράει στα βαθιά ερεθίσματα, όπως τα τσιμπήματα» πρόσθεσε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει ακόμα επικοινωνία από την πλευρά του.

Προτεινόμενα