Εγκυμοσύνη για ζευγάρι της «Γης της Ελιάς»: Παντρεύονται στη πραγματική ζωή με κουμπάρα την Άντζελα Γκερέκου

«Γη της Ελιάς»: Σχέδια για παιδάκι για γνωστό ζευγάρι της σειράς

Χαρμόσυνα είναι τα μαντάτα για ένα ζευγάρι από τη «Γη της Ελιάς». Φαίνεται πως υπάρχει εγκυμοσύνη στον δρόμο και το ζευγάρι έχει σχέδια για γάμο με όλο το καστ να είναι κατενθουσιασμένο.

Υπέροχα είναι τα νέα, που προκύπτουν για ζευγάρι από τη «Γη της Ελιάς», καθώς όχι μόνο είναι μαζί στην πραγματική ζωή και ετοιμάζουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον, αλλά φαίνεται πως εκτός του γάμου υπάρχει και… εγκυμοσύνη στο δρόμο.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης περνούν υπέροχες στιγμές μαζί και θέλουν να μοιραστούν την υπόλοιπη ζωή τους αντάμα. Είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι πρόκειται για ένα από τα πιο πρόσφατα πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz και αυτό τον καιρό περνούν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στο Πόρτο Χέλι, με τη σειρά του Mega παράλληλα να ετοιμάζεται σε ένα σενάριο για… μεγάλα γούστα, αναφορικά με την κοινή τους συμμετοχή.

«Γη της Ελιάς»: Ενθουσιασμένος ο Γεωργίου και η κουμπαριά με την Γκερέκου

Στην πραγματική ζωή, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ο Ανδρέας Γεωργίου έμαθε με τεράστια χαρά, ότι η Αφροδίτη έχει την επιθυμία να χαρίσει στον Αλέξανδρο ένα παιδάκι. Ο έρωτάς τους είναι «θυελλώδης» και ο παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αναπροσαρμόσει το σενάριο με τη Βάνα Δημητρίου, εφόσον φυσικά προκύψει αυτή η εγκυμοσύνη.

Ο Γεωργίου, μάλιστα, διαβεβαίωσε τη Λιάντου πως δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει η δουλειά της, αν μείνει έγκυος. Η πρωταγωνίστρια, μάλιστα, έχει τις ευχές της μητέρας της, Εβελίνα Παπούλια, που θα γίνει μια χαρούμενη γιαγιούλα, αλλά και της… Άντζελας Γκερέκου, που θέλει να ευλογήσει τη σχέση τους.

Η πολύπειρη ηθοποιός είναι επίσης χαρούμενη, καθώς αισθάνεται… σαν παιδί της την Αφροδίτη, και θα χαρεί να τους παντρέψει, όταν αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο «βήμα». Μένει να φανεί και πότε θα το πραγματοποιήσουν, ζώντας αυτή τη στιγμή τον απόλυτο έρωτα.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη