«Εγώ τραγουδάω σε ταβέρνες και είμαι πολύ καλά»: Ακομπλεξάριστη και γεμάτη αυτοπεποίθηση η Αρετή Κετιμέ

Αρετή Κετιμέ: Διαβάστε την εξομόγησή της

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αρετή Κετιμέ στα «Παραπολιτικά» και αναφέρθηκε στην πραγματική αιτία που κατά κύριο λόγο την κάνει να απέχει από τα νυχτερινά κέντρα.

Η μουσικός και ερμηνεύτρια και μία από τις πιο γνωστές σαντουρίστες στην Ελλάδα. Η ίδια, παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στο περιοδικό της εφημερίδας «Secret» και μίλησε για τα επαγγελματικά της, για την προσωπική της ζωή, για τον κορονοϊό και αλλά και την πιθανότητα να λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision.

«Τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα, αλλά δεν με προτιμούν οι πίστες. Εγώ τραγουδάω σε ταβέρνες και είμαι πολύ καλά με αυτό», δήλωσε.

Το ενδεχόμενο συμμετοχής της Αρετής Κετιμέ στη Eurovision

«Δεν νομίζω ότι με χρειάζεται η Eurovision. Δεν είμαι κάτι το οποίο την αφορά. Νομίζω ότι είναι ορισμένο το πλαίσιο για να πάει εκεί ένας καλλιτέχνης».

Τέλος, η Αρετή Κετιμέ αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία εμφανίζεται, λέγοντας:

«Είμαι στην παράσταση “Ο ήχος των σκιών”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Ηλίας Καρελλάς. Έχει ζωντανούς ήχους, όπως τους δημιουργούσαν παλιά, πριν ακόμη ανακαλύψουμε την τεχνολογία. Εγώ έχω αναλάβει παρέα με τη Χαρά Τσαλπαρά και τη Θεοδώρα Αθανασίου το μέρος της μουσικής. Και έτσι με τη μουσική γίνεται ένας διάλογος με τον Καραγκιόζη, έχουμε ζωντανούς ήχους, κάνουμε τα φρένα, την ξιφομαχία, διά φόρους παραδοσιακούς ήχους. Παράλληλα, κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι “Μέσα στο Πασαλιμάνι”, σε στίχους και μουσική του Κώστα Σκαρβέλη».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη